Rama rama

Assalamualaikum

Rama rama kau cipta berkepak dalam perut kau .berirama menari nari
Kau gelabah ,kau cuak dan kau debar
Ini cinta ? Bila kau pandang .segalanya indah kau rasa .Kau sikit pun tak fikir .
Bila ada mengata ,kau berkali memuji mengunung tinggi
Indah bukan kadang kehidupan ?
Kau cipta dalam angan ,kau indahkan dengan plot plot tak masuk akal
Kau tengok dia ,rama rama kau berkepak .kau dah start berperasan
Normal bukan ? 
Manusia suka keindahan .Aku suka kesenian .
Bila tengok kau bayangan zaman mendatang .konon cinta berbalas berperasan bukan bukan
aku manusia .tiada masalah untuk satu angan
angan pada si dia penseni jalanan
okay konon jalanan
ayat penambah kesedepan
kadang lemah tak terluag dari rasa terlarang
selagi tak timbul kemaksiatan
Bagaimana mahu aku menghentikan segala angan durjana ini ?
ceh ! haha




angau meroyan

Assalamualaikum


Bila seni buat aku termimpi
Dikala malam siang wajah muncul tanpa permisi
Aku makin kabut lari dari hati
Terpesong diri ,merana jiwa
Tangan mengukir ,aku tersenyum bahagia
Gila bukan ? 
Sungguh hari hari ku makin menggila .Gila si penseni buat aku ternanti
Buat aku meroyan rasa nak mati


I love art so much as well as i love you .Haha .
Dari dulu aku suka seni yang unik
And sampaikan kawan rapat especially farah tahu minat aku ke arah tu even tangan aku pekong tak tahu lukis or apa
Haishh and aku tak pernah bosan tengok segala hasil seni .Seni ni subjektif .seni melukis ,seni lagu .But everything about seni ,aku suka .
Minat ke arah tu ,well sem ni pulak ada subject drawing .hmm .
Lagi makin bertambah cintakan seni
See ? ayat penuh bermakna trun ke hati .
Tapi serius aku suka seni since sekolah menengah .
Tapi takde plak menghafal nama nama orang menghasilkqn seni ni
Cuma yela sejak kebelakangan ni ,obses dengan seni .
Haha .makna tersirat disebalik tersembunyi .
Arghh angau ! kbye !


Apple yg tiap2 minggu buat ,ni la hasil paling okay aku rase .tahu tak okay .tp kire okay la dr tangan pekong tiada seni dr aku ni .haha

Lelah berlalu pilu

Assalamualaikum


Bila lelah kau berlalu ,tenang kau tak akan selalu
Bila hati seindah baldu ,luka duri menusuk kalbu
Bila malam kelam kelabu ,hati dirundung pilu
Dan bila semua bersatu .jari jemari gian melakar seni berlagu


Okay mengantuk .

Lawa sgt pic ni .bukan aku lawa .lawa bila aku masih mampu gelak mcm ni .poyo nya ayat ! haha





Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images