berat mata memandang ....

11:38 PM

Assalamualaikum


Berat mata memandang ,berat bahu memikul .yang jadi masalahnya mata memandang akan beban yang dipikul tidak seberapa .dari memikul di bahu .eloklah pikul dengan mende lain .pandangan orang tak tahu ape dipikul .tak rasa perasaan memikul .tapi kadang kadang mata yang memandang ni boleh menilai sedikit sebanyak cara untuk mengurangkan bebanan dipikul .tapi sama ada nak terima atau tak pandangan mata ni .okay sebenarnya nak cakap .peribahasa sekarang banyak kita boleh ubah jadi much more better .kita boleh ubah cara dipikul untuk ringan beban atau kita boleh cara segala alternatif lain untuk tak pikul .kan ? segalanya atas diri sama ada mahu terus ego pikul beban atau nak share tips jadi lebih mudah .

bagi aku berapa berat perasaan memikul yang tak dapat dirasa oleh mata boleh je difaham memandangkan tak selamanya mata asyik memandang .ada kala dia pernah memikul .so pokok pangkalnya setiap manusia ada kehidupan dia .selok belok perjalanan dia rahsia dia dengan Allah . Kita sesama manusia saling memerlukan untuk satu kehidupan .

So lepasni bolehlah guna peribahasa 'mata memandang beban dipikul bahu .salah sapa ? ' haha .okay merepek .goodnight !

You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images