first day first sem

9:02 PM

Assalamualaikum



Dah start homesick .Sebab dah 3 bulan stay kuantan .Then bila balik kl ,everything is different .Alhamdulillah settle down first day as new student at Unikl .Then rasa excited nak balik kuantan untuk raya cina .This feelings same when i was in first day orientation last 3 years ago .Bezanya kali ni dengan ex classmate .7 orang je yang continue their studies .Yang lain rezeki ke lain .Azam baru nak score kali ni memandangkan diploma dlu banyak main .banyak lepak .banyak 
.banyak fikir masalah orang .banyak fikir pasal orang .in the end aku yang rugi .aku yang miserable .aku ni yang mangsa .so hope kali ni aku dapat buat dengan baik tanpa memikirkan orang dan nak habes cepat .nak balik kuantan .Sia sia 3 tahun dengan bende bende yang nonsense .bende bende yang bullshit .haha .chaiyok chaiyok dakbie ! go go go ! *joget joget terbalik kepale



muke bapak segala excited pergi orientasi lepastu ade sorang oc ni koya giler nak bajet2 .okay bye ! 

oh kenape budak kelas takde mcm mr cool .mr ketam . mr nyan nyan cat . mr fabulossoo .haha

You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images