orang fitnah iteww syaitonn .eeee

3:24 AM

Assalamualaikum


Bismillahirahmanirrahim ..

Betul cakap orang .Kalau niat baik insyallah tak kemana
Mungkin diri banyak tak baik ,tp dlm hati Allah maha tahu
Bukan nak tnjuk alim ,sekadar salah satu cara mensyukuri nikmat yang Allah bagikan
Tak layak untuk dapat semua ini
Sebab diri banyak tak betul .Ibadah tak sempurna
Allah nak tunjuk sekejap je .Tapi bila dapat tahu news tu .
Manusia .Mestilah terpang and rasa nak maki balik
But ye la sampai bila ? so audit diri bak kata Prof Dr Muhaya
Tak guna cerita kebaikan diri sendiri ,sedangkan kau tgh menyebar fitnah
Still ingat .mungkin balasan sebab diri ni teruk
So cool down dakbie ,accept and forgive .
Untuk mereka yang rasa diri baik .
Thats true aku tak baik .
Macam ni jelah .Once rasa or cakap orang lain syaitan .
Cuba cermin diri .kan ?:)
Kita tengah buat apa ?tgh menfitnah kan ?
Seriously ..tak pernah pun tahu .Tiba tibe Allah nak tunjuk .
Orang tu yg beritahu .Damn .But im still gratefull .
Im still alive here .Alhamdullilah
Aku tak kisah kalau datang and asking me .
Cause i know myself
Aku teruk but i got explanation what i have being done .
But kau ?FITNAH .
nak umpan orang sebab kau gi masjid ? come on la wei .
Untuk awak awak awak dan awak ...
Selamat menjalani kehidupan .
As muslim and manusia .Im still so sorry .
I know im just human being .always do mistake .
But insyallah jahuilah dari menfitnah .
Renung renungkanlah dan selamat beramal :)

You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images