HAPPY BIRTHDAY ! 2 november 1992

Assalamualaikum


Today my friend's birthday .So happy birthday friend .
Tak tahu dia menghilang kat mane ,since 5 months ago last we meet .
Moga moga kau sentiasa bahagia and diredhai oleh -NYA .
Seriously rindu kut ,rindu gelak bersama .menangis bersama and gile gila bersama 
*lirik lagu ?
Kinda miss you la bro ,where ever your soul and sprit be .I still pray for your happiness .
We are not meant for each others to being friend ,but i still appreciate every moment with you .
Tak terlintas nak menyesal or ape ,cause i believe of karma and hikmah .
Then find your own life ,live in it .
Kelakar bila fikir ,what i thought just became a reality .
Dissapear in wind ?maybe ?hoho
All the best bro ! goodluck goodluck !
KENANG DAKU DALAM DOA MU !
hahaha .Bontot !
Actually dulu dulu ,teringin nak celebrate birthday kau .Wat cake kat kau .Rainbow ?Maybe .
Baling baling tepung but its just become angan angan .Muahaha .
Tak kesampaian ..hem .as long as kau bahagia .Okay la kan ?
Aku pun selalu cakap ,apa terbaik untuk kau .Terbaik untuk aku .Even kita jauh .
Kalau benci aku ? nak wat cmne .dh benci kan ?
Huhu .Happy Birthday Friend ,most lovely and gediks .
Much love from me .XOXO~(macam haram je )

*sedang buat assignment ,masih mampu untuk menaip .HOHO


Setiap yang hadir pasti akan pergi dan setiap yang berlaku adalah ketentuan-Nya :)
Kita sebagai manusia terima dan teruskan langkah kehadapan 
Yang berlalu biarkan berlalu ,jadikan ia pengajaran untuk menjadi lebih baik :)

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images