appear

Assalamualaikum

The more you appear , the more i suffer
The more i try to forget you , the more you come closer to me
The more i love you , the more i become crazy
The more i stay , the more i must write
Goodnite peeps.Love love love <3
***********************************************

impian :)

Assalamualaikum

Dalam dunia ni semua orang ada impian dan seharusnya dan sewajibnya serta semestinya
Impian itu mestilah membahagia?Kan?Kan?Tepuk dahi kalau tak percaya
Well kerana aku masih seorang manusia yang sangat sangat baik dan normal.Oh my gucci!
Kau sedang memuji diri kau sendiri.Good job!
Aku banyak impian dan impian tu semua tinggi menggunung.
Aku rasa Carlos Slim Helu pon nak menages dengar impian aku
Bahkan akan gelak gelak terguling membacanya.
Siapa Carlos Slim Helu?Kau kentut nanti keluarlah jawapannya.HOHO!

center;">******************************************************************

Impian aku sama je macam impian u'olls .Ya siapa la tak mengimpikan macam aku mimpi?
Mimpi sama ke?Oh tidakkkkk....

My dreams was to be a rich person in the world!Mesti kau agak camni kan?
Salah!Gelakkan diri kau sendiri sekarang sebab teka salah.
Baby baru lahir pon nak jadi jutawan,so tu impian normal dan terlalu biasa.
Duit segala galanya bagi aku.Tak kira apa korang nak cakap but for me its still important
I dun mind what people think about.Yaaa my friend also always cakap aku ni mata duitan
Mata duitan atau tidak,duit boleh membahagiakan sebab aku boleh pergi jamban rm2.00 semata mata untuk berak.Kau ada?Bahagia bukan?RM 2.00 boleh selesakan aku.Oh tidakkkk.pengotornya kau ika!HAHA.
Eleh majoriti semua bila sakit perut,apa paling nikmat adalah berak.Takkan kau nak tahan sampai berbuih kot.BAHAHA.


Impian aku nak kawin cepat cepat.Boleh tak gitu?HAHA.
Calon pon takde kau nii ikaa,sape lah nak kan kau ni haa?Jangan perasannn!Dushhhh.
Kang kalau cakap impian aku nak jadi burung kang lagi tak logik.
Boleh terbang,tiap tiap malam boleh pergi usha cool aku tengah buat apa.
How crazy i am,pergi intai anak teruna orang.Teruna ke?errrr~
Tak pon impian aku nak jadi halimunan.Yaaa aku dapat melihat keburukan di sebalik kebaikan.
Hebat hebat.Sebenarnya impian aku nak jumpa kau hari hari je mr.cool.HAHA.
Boleh tak?Walau kau taknak pandang pon.Apa aku kesah?Hoho.
Cakap pasal impian aku memang tak habes sebab hari hari aku akan ade impian baru.
Maka makin bertambah la impian aku,dan hari hari impian aku membunuh aku.
Cewahhh..Impian aku takkan pernah habes lah.

Seriously impian aku cuma nak berjaya dunia akhirat
Tu je.Tak kire betapa tamak nya aku harta kat dunia ni.
Tak kira betapa teruknya aku kat dunia ni
Tak kira betapa lalainya aku kat dunia ni
Aku masih mengharap kebahagian aku di akhirat.


Nota kaki :
So aku harap kau balik ke pangkal jalan di mana kau dilahirkan sebagai seorang anak yang penuh dikasihi.Seburuk mana kehidupan anggap itu dugaan.Yang bersabar akan menemui jalan kebahagian.Rosakkan hidup bukan penyelesaian , malah lebih baik teruskan hidup dengan seribu keinsafan.Moga moga kesabaran kita terhadap kesengsaraan hidup di dunia , mendapat kebahagian di sana.Amin amin.
Ikhlas dari aku untuk seseorang yang makin jauh :)
IMISSYOU :'(


Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images