Gundah gulana

Assalamualaikum

Susah nak jage hati bagi sentiase dalam keadaan baik ni
Aisehhh dah tahu nak buat macam mane
Ya hanya mampu berdoa agar tuhan tenangkan hati ini
Gundah gulana,tak tenteram.
Berapa lama la perlu nak berase perasaan macam gini.
Come on la!
Hiduplah dengan kehidupan yang tenang Shafika Suhaimi.
Hadapi lah setiap perkara dengan ketenangan yang hakiki
Penat dah nak mengejar dan mencari
Kalau diberi peluang,aku nak bangun dari semua ini
Mengharapkan sekarang cuma mimpi,mimpi yang panjang
Nak kembali zaman dimana aku tak payah memikir
Tak payah rasa susah hati
Tak payah nak cari mana tak kena
Aku nak enjoy je dalam hidup aku ni,nak ketawa tanpa pikir masalah
Nak lepak 24 jam dengan kawan kawan
Nak kembali zaman di mana kawan kawan aku ditinggalkan
Nak share semua suka duka
Masa memang berlalu pantas,jadi cepatkan masa aku abes study
Nak balik kuantan,nak stay kuantan
Nak duk umah aku yang heaven,freedom
Aku bukan homesick but i really need my home now
My room that have a lots of memories
My room that quiet privacy
My room yang bersepah dengan buku and baju
I miss and i miss.
Hati please tenang after aku balik Kuantan
When i came back to KL i hope hati aku tenang dan tenang
sepertima aku Shafika Suhaimi 2 years ago.:)




Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images