Friendship

2:52 AM

Assalamualaikum

Meluangkan sejenak masa untuk malam ini ,risau diri ini hilang tak bersepi .
Haha .Maaf atas kata kata pujangga yang di nurkilankan .
Hehe .Serius .Bila masuk je belog .Rasa penuh idea untuk bermadah .
Mungkin diri ini mampu menggantikan A.samad ?MUAHAHA .
Alhamdulillah for this sem .Semua kerja 90% settle .
Exam just around the corner .Hopefully boleh jawab nanti .
For this sem ,yes banyak masa with roomate and housemate .
Totally with roomate la .
Banyak jugak tak upload the pic of memories .huhu 
Takpelah .the memories is just inside of me .
This sem banyak jugak mengajar erti persahabatan ,kesabaran ,kepelbagaian lah .
Ye .persahabatan cukup la sentiasa di sisi bila mana masih mampu untuk ada .
Bukanlah untuk selamanya .Serius i don't believe with friendship forever .
Entahlah ,setiap orang have their own life .As long as they want us ,we can stick together .
Persahabatan cukup bila kita mampu untuk connect each others without felt like strangers .
Yaa .its enough for me .Huhu .
This sem banyak jugak mengajar erti bergunanya wang itu !!!!
See ? marah sebab penting .Ya Allah .sem ni berlaku suatu pembaziran tahap gaban 
Aku berbelanja berleluasa .My goshh .
Dan penting bila sem ini aku leka dan kesedaran .Hehe .
At least aku mampu untuk percaya setiap inci kehidupan penuh dengan hikmah-Nya .






Sorry .jumpe pic lame and tepek je .Sekarang makin cun melecun la kami oii .haha .
My roomate for 2 years .
Buddies never apart ,friendship until we can .Insyallah .


You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images