Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak

Assalamualaikum



Belum terlambat lagi nak wish Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak ;)
Moga Ramadhan kali ini menambahkan lagi keimanan dalam diri .
Amin amin :)


kuantan doing good


Assalamualaikum

Yeahhh .really miss to update my super duper cute awesome belog .*bangga tahap gaban
Kuantan internet sangat mcm haram ,thats why i can't update any story .
Plus too busy at kuantan ,busy make some cookies .Kuih raya .
My new hobby make me in busy ,kehulur kehilir macam ape je .
Btw i love my new hobby cause i don't have a alot of time to meroyan .
A bit laa .heeee :D
Thanks god ,Allah for give me this cool feeling .
Thanks for brings someone cool ,share anythings with me .
No more sadness ,no more pain .
Its just relax ,cool and chill .
Ayuh berjoget sekarang *dangdut
Sebulan lagi kut nak bukak sem ,dah nak dekat ..
Taknak balik kl ,nak stay kuantan .
Suke suke suke .Even everydays i got to do a same routine .
But entah kali ni rase best .hikhikhik .
Tolong parents kat kdai ,malam bake some cake or cookies .
Petang jogging ?errrr ..*Buat sekali kecoh 
Eh sekali tu pon kene cakap k .Ishh azam 2013 kan nak jadi model .
Haktuiiii ! HAHA .jangan pandang sebelah mata pleasee .
Hahaha *aku tulis but aku rase nak muntah 
Hey dear stalker i know you miss me so much to update rite ?
Miss you too lahhh .wink ;)
Have a blast day ye dear stalker a.k.a kawan .
Im good here ,so you do k .love you mmuahh mmuahh xoxo .HaHa

Rindu SM .sangat .Kbye .haha

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images