Candylicious :)

11:09 PM

Assalamualaikum


Today will be a last day at KL .So have fun for today .
Actually everyday is fun when me and housie hangout .
Tapi terlebih terajin snap pic and rasa nak update .
Well mybe this is last time datang kl sampai bukak sem lah .
But kalau rasa nak datang ,datang lah kan .
Hoho *ape kejadah ayat aku cmpur2 ?this is my blog ,so suke ati


Candylicious dekat KLCC ,actually noob baru first time betul betul masuk .
Before ni just melihat dr jauh kut .
Biase lah ,pergi je KLCC tapi tak pernah lak masuk .
So excited sikit ,kedai ni sangat la comel dan menarik .
For me ,cute sangat lah kedai ni .HEEE :D
*hiraukan budak perasan cantik yg tgh snap tu ,ingat die cun sgt ???!!


This is macarons ,just bought 3 for myself .Quiet good la .
Memandangkan aku ni penggemar mende alah ni .
Before ni kat harrods(beto ke eja name kdai tu ?) okay jugak .but this one besar sikit then harrods punye .
Dekat mid pon best ,pernah makan time stay hostel bangsar dulu .First sem but now tak pergi sgt lah mid .


Tiket pon nak snap ?haha .Bila rajin semua nak buat masuk dalam belog .
So tomorrow i will back to my hometown .
Really excited but sikit sedih .
Don't know why lah .


First .terkilan cause sepanjang berada di KL .Lost contact with my bestie ,so can't meet him .
So balik Kuantan ,rindu menebal lah .Errr~
Second .terkilan cause i just felt like i'm stranger .Kenapa tak angkat aku call ha ? *see ?penting sebab sampai kene cite kt belog aku .huh
Third .Imissyoulah SM and Momo .Please take care both of you :)
Fourth .Hope he will contact me ,at least i know he is still alive .tq :)

You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images