windu lettew .

10:07 PM

Assalamualaikum

Apehal rajin hari hari nak update belog ?
Boleh luah tanpa had dan tidak menyusahkan .Baca menyusahkan?jangan baca!
Marah ?Mana ada deh .Aku cool kut .
Even tak boleh ,cakap je boleh .
Even sakit ,buat je happy .
Even macam mane ,buat je biase.
Cakap boleh ,buat memang susah .Tak try .tak tahu kan?
So kadang kadang kita manusia susah nak nampak .
Nampak kebahagian sebalik kesengsaraan .
Sebab taknak mencuba ?ye sakit tapi ..
Kalau tak try ,mana nak tahu ada lagi better right?
Bersusah susah dahulu ,bersenang senang kemudian .
Cewahhhh !
Takkan nak bersenang senang ,bersakit sakit .senang sikit .sakit banyak!
Penat .letih .kuikuikui
Sakit gile actually sekejap .susah gile tapi senang kemuadian
I just talk about life in everything what are you doing .
Sometimes bile jatuh ,susah nak bangun but tak pernah try kan?
What we just only say ? give up ?shit it ?
*me too actually
But once you have try ,its pain a lot but makin lame tak cuba makin sakit .
Hidup kadang2 nampak tak adil ,but kita yg buat nampak tak adil
Tak pernah nak cuba cari keadilan before somethings happen tak adil tu muncul ..
Kita boleh nasihatkan orang but when jadi kat diri sendiri ?susah kan ?
What can i do ,sometimes alpa .Tak pernah cuba nak motivated diri sendiri
Yang tahu ,"I CAN'T DO IT "
kan ?semua orang sama ..but actually you boleh dapat lagi better dalam kepahitan u rasa .
Yaaaaa ..i meant it .Banyakkan membaca ,dan berdoa.insyaallah .
Setiap berlaku ade hikmah ,when i try to calm myself in pain .
Its make me better day by day and i hope it continuous ..
Esok balik jam 12.30 .who cares kau bgitau ?Lantar r .ni belog guee .HAHA
Goodbye KL ,Hye Kuantan.
Will miss you a lot la MR.COOL .SM <3 <3 <3
*gatai kau nokkk!


You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images