PERASANNNN!

8:57 PM

Assalamualaikum

Blog is not a good place to story , its become unsafe.
Sebab orang stalker , then cerite dekat saye.Malu la saye!erwwww..gedik!
Please dear stalker , read for yourself. Jangan la perli perli saya balik.Malu lah saya.
After this , i feel awkward when i wanna express somethings.
This is warning for those yang read.Don't perli perli me.Heee~

Today aku rase sangat la perasan tahap gaban.
Well biler kite perasan , itu adalah positive dan normal.
Biler kite positive , kite akan aktif teruja excited!
Status tu untuk saye ke MR.COOL?
HAHA.Starting point utk perasan!NAMPAK?its positive.Yeahhh.
Actually kalau dah suke or sangap someone , mmg mood perasan akan membuak
ke tahap maksima yang mungkin seperti anda ,bukan saye.
Semua status kau , semua untuk aku.Semua cerita kau , semua kaitan aku.
How amazing bile cerite part perasan. Tahu je ni perasan but its awesome.
Perasan part is an awesome.Arghhh stupido!hehe.
Seriusly kalau dah suke kau , semua status kau even 'nak keluar'.Tu untuk aku.
Kalau lepak lepak ade terdengar nama kau . Kite berjodoh actually.Hahaha
Hey stalker , jangan gelak.Its realiti.You too okay.Huh.*emo tibe tibe*
Stop perasan .Makin dilayan makin perasan.
Makin perasan makin merindu.HAHA
kbai~

You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images