missyoulikecrazy

11:53 PM

Assalamualaikum

RINDU.kau tahu tak aku RINDU kau?
Tahu ke tidak?RINDU?
Seksa.Seksa.Seksa.
Cukup la dera hati aku.RINDU RINDU RINDU.
Bosan RINDU kau yang memang langsung tak RINDU aku.
Kau bukan tahu aku tengah RINDU sebab kau tak tahu
Kalau kau baca pon,tahu ke kaulah orang yang aku RINDU?
RINDU seribu kali pon seksa je aku dapat.
RINDU kenapa perlu meRINDU?
Mana kau menghilang ni?Aku RINDU kau tahu tak?
Sampai muka sekeliling aku jadi muka kau!
Mulut hati semua nama kau
Perlu ke nak mention nama kau kat sini?
RINDU je pon.Perasaan je pon!
Arghhhhh RINDUUUUU.
Semua password aku jadi name kau tahu tak?
RINDU punya pasal.
At least setiap kali bukak laptop phone.Macam aku bukak hati kau
Oh perasan la kau shafika suhaimi meRINDU sorang2
Perasan lagi bagus dari pendam.Am i right *****?
IMISSYOUALOT
Please come back.Begging you darling.
HAHAHA.PERASAN.dushhhh!!!!

sorry bile memalam mmg kemaruk rindu mengarut.heeee


*******************************************************
Orang cakap kalau kite rindu org,orang akan ingat kita.
Jadi aku dah rindu kau banyak banyak ni,kau ingat tak aku?
Orang cakap kalau kita mimpi orang tu maknanya kita rindu sangat orang tu dan
orang jugak cakap bila orang tu muncul dalam mimpi kita,die pon tengah mimpikan kita
Jadi aku mimpi kau sebab rindu,kau mimpi tak aku?
Orang kata kalau ada orang rindu,bulu mata kita jatuh.
Bulu mata kau abes tak?sebab hari hari aku rindu kau banyak banyak
Orang kata dah terlanjur aku berbicara
Eloklah aku mengucap selamat sayang
LOVE YOU,SARANGHE,ASHITERU.

*smpai skrg aku takleh sebut bahase melayu punye ayat,sebab jiwang sgt.Geli makk nokk!*
haha




You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images