broga

6:45 PM

Assalamualaikum

Guess what?I was so excited to story.
But keadaan tidak mengizinkan krana picture belum di cari.
Harini aku telah berjaya sampai ke puncak bukit broga
Amazing right?Dengan berat badan yang SANGAT ringan ni.HOHO.
Mampu juga aku sampai even berbagai halangan dan cabaran
Putus asa beribu,nasib semangat dan bantuan kawan kawan tu ada.
Tak sabar nak story pasal broga , tunggu pic!


*Kalau tak pernah sampai broga , jangan cakap "broga je kut kau excited",serius aku cakap .Kalau kau sampai puncak broga tu kau sangat sangat terhebat and COOL abes :)*

You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images