Voucher rm200

Assalamulaikum

Today update cause dah bayar bil P1 tertunggak.
Ingat nak terminate but ade kontrak.Waduhh tipu banget deh.
Whatever,mende dah lepas.Just go on~
Tak special pon kebelakangan,just sedikit permasalahan dalam kewangan dan juga persahabatan.Well its normal right ? i believe everything will become ok and settled down.
Oh btw thanks goverment for rm200 voucher.
Even shopping only kat kedai buku,its still shopping k.
Kau ade ke?HOHO



Hanya menibai 3 buah buku kesayangan,selebihnya untuk ilmiah.
Oh bagusnya SHAFIKA SUHAIMI ni.
Huuuu~

*Ikhlaskan di hati,insyaallah semuanya akan berjalan lancar*

tabah kah?

Assalamualaikum

"Allah akan ingat kita time susah kalau kita ingat Allah time senang"

Idk why setiap kali aku ingat ayat ni.Aku nak menangis.
Aku akan ingat Allah time aku susah macam ni.
Aku redha dengan segala ujian tapi aku tak kuat.
Dalam waktu macam ni aku percaya dengan izin Allah semua berlaku.
Allah maha mengetahui,dia tahu akan semua yang berlaku ini.
Syukur walaupun time aku susah Allah tetap bagi aku ketenangan
Walaupun ujian berat yang aku rasakan ini,tetap hati aku tenang
Aku percaya ada hikmah sebalik semua ini berlaku.
Tetapi sampai sekarang aku terkilan,sangat terkilan.
Kenapa perlu jadi macam ini.
Aku tahu setiap berlaku adalah kebodohan aku
Setiap yang terjadi Allah yang tetapkan
Wahai hati Shafika Suhaimi tolonglah tabah
Tolonglah lupakan semua ini dan teruskan kehidupan sedia ada
Teruskan pembelajaran dan lupa segalanya
Tolonglah berusaha untuk ke hadapan
Tolonglah sentiasa mempelajari setiap kesilapan
Tolonglah setiasa beringat kepada yang esa
Aku tahu memang ini balasan
Hanya Allah dan aku yang tahu kenapa semua ini berlaku.
Ya Allah aku bersyukur ujian macam ini yang kau bagi dan insyaallah aku dapat menempuhnya walau seberat mana ku rasakan.

#mengharapkan keajaiban kuasa dari-Nya.Amin amin#

Dugaan

Assalamualaikum


If i let you go even one steps
Tears fall
If you just take one step
My tears fall
I stretch out my hand and you stretch out your hand but you're too far away to reach me
You're leaving and i can't hold onto you
I am only craying
What should i do?What should i do?
Ypu're leaving me.I love you!
I am crying out to you
But you can't hear me
Because i am shouting it out only in my heart
All day long,i tried to erase you from my mind
All day long,i said farewell but you're in my mind again
You're the one for me
I love you!

***********************************

Dugaan dan ujian yang terjadi banyak mengajar aku
Mengajar aku menjadi lebih merendah diri
Setiap berlaku semua ketentuan illahi dan pasti ade hikmahnya
Terima kasih kepada kawan yang membantu
Ya Allah kau maha mengetahui.Apa yang berlaku aku yakin ada kebaikannya
Alhamdulilah kerana ketenangan yang kau beri walaupun dugaan ini aku rasakan berat namun buat aku terfikir banyak tentang keperitan orang lain.
Mungkin ini adalah balasan dan ada pembalasan.
Bagilah aku tabah dan tenang menghadapi ujian ini

Why it is you?

Assalamualaikum

Why is it you?Why did i fall in love with you?
Even if i shake my head,even if i say no.Its too late to let you go.
I can't even say the words i love you
Because my heart is cursing,my yearning for you keeps overflowing
Its like a thorn pricking in my throat,those sad words
All day long,these words are only swirling in my ears
I love you,love you forever <3
Even you don't seen me
I call you a thousand times but you don't know it
I wait for you,always standing here even you don't know
Like a fool,my foolish love sees you
You don't even know it.
No matter how much i call you.
Saranghe,

****************************************************
Dah nak balik KL.Kelas dah nak start.Oh demn.
But i missyoualotlikecrazy.

New YeAR!

Assalamualaikum


Happy new year!Selamat tahun baru.

I will miss you so much 2011.
A lot of things that i have do in that year.
Really miss it.Love all kinds that happens whether good or bad.
Those things has its own memories which teach me meaning of the life
Learn from mistake is the best way to me to improve myself in various aspects.
Thanks god.Alhamdullilah.
Azam tahun ini adalah hanya mahu memperbaiki diri menjadi lebih baik dari sebelumnya
I hope this year will be much better than 2011.
2012 please give me a good life!
Welcome 2012,goodbye 2011!

***********************************************
For those i love family,friends and you!

I always hope that you all will be in good life.Happy with family,friends and lover.
Do a good things,please don't make yourself in trouble even you got problem.
Think twice before do something.Its hurt me because i love you all.
Please be strong and joy your life in good ways.
Thanks you.Love you all damn damn much <3


#imissyoualotrindubangetkangendehcanraktekitteng#

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images