Oh.tidak.Jangan pergi.

Assalamualaikum

Tajuk pon dah tahu betape seriusnya aku tatkala ini.BAHAHA.
Nak je aku tulis "JANGAN PERGI ATAU KAU MATI"
Pantang perempuan dahi jendul.tersembul sana sini jemput beraye kat umah.
Nak je kau pergi kan?Aku cakap jangan pergi.JANGAN.PAHAM?
Dah aku ni sape nak halang halang?Bakal isteri kau nanti lah.AHAHAHA.

Perempuan ni pon same gak.Dah cun melecun.Pergi la cari handsome smart kacak2.
Jangan lah cari COOL aku.BOLEH?
Dah mental aku malam ni.Mood nak buat assignment pon tergendala.
What should i do?
Dah yang kau sibuk ni apehal ika?
Lantak orang lah nak beraye ke.Nak beromen ke.Nak bergeli ke.
Ade kaitan ngan kau.Dah dah gi buat assignment.Panas dennnngggg!
Off.Buat assignment!

*bile pemikirin ke tahap dewa.hati dan perasaan tak dapat dikawal.BAHAHA*

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images