Dear heart

Assalamualaikum

Orang lain mood beribadah,aku mood jiwang jiwang time gini.
Aku ni kenapa lah EGO sangat.Susah la macam ni.
Hati.Tolong lembut sikit.Please jangan ego sangat.
Kalau macam ni perangai aku,smpai bile la tak boleh bahagia.
Huh.Terlalu memikir dan selalu memikir.Kalau kau baca ni kan best.
Tapi kau tahu ke ni semua untuk kau?Tettttt~
Kalau aku tak EGO pun,aku still tak mampu.
Aku tak cakap,perangai pun tak cantik mana.
So?pakej takde.Right?But seriously aku tertekan.
Tertekan dengan diri aku hari hari.Apa yang mampu.Belog ini!Yes.BLOG!
Luahan segala isi hati aku.Yang tak pernah sesape tahu.
Aku bukan perahsia tapi aku tak suke cerite pasal diri aku kat org.
Aku bukan pendengar yang baik tapi aku suka dengar cerita org but bukan merepek2 la.
I miss my old friends.Even tak baik but dorang semua sekepala.Paham aku.
Kadang kadang kat sini,orang tak berapa kenal aku macam mane.
Ape aku suke,ape aku tak suke.Apa aku bergurau,apa aku serius.
Aku rindu dulu dulu.Rindu kawan kawan yang ghaib dari aku.
Teringat plak masa bulan bulan ramadhan camni.
Munawar a.k.a wawa.Sumpah aku tak tahu die menghilang ke mane.
Teringat plak die pernah nyanyi lagu BITTERSWEET kat aku.
Bercakap lam phone dr mlm smpai ke sahur.
Teringat semua org yang selalu nak contact ngan aku.Caring kat aku.
Ya,teringat kata kata mmber2 aku.Allah bayar cash what are you doing.Yap.
Aku rase semua betul.Aku tak pernah nak hargai apa yang ada depan mata.
Tak pernah nak mengalah.Tak pernah nak rasa bersalah.
Tak pernah jaga hati orang.Ya aku tahu aku teruk.
Kwan kawan aku selalu nasihat aku.Suruh aku berubah.
Ego aku tinggi mengalahkan lelaki.
Ego ni kadang kadang memakan diri aku.
Sekarang.Aku dah merasai.Jiwa aku kadang kadang tak tenteram gak.
Aku selalu nak rasa macam bagus even aku tahu tak bagus mane.
Aku selalu nak menjadi yang terbaik.Hati.Please lembut sikit.
Mr.cool sumpah aku suke giler kau even aku tahu kau tak suke aku.
(Statement berani mati)BAHAHA.
NI BELOG aku,ade aku kesah ke what people thinking.
okay.luahan hati yang terlerai.

p/s: aku selalu mengharap kebahagian akan datang.

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images