BERNAFSU

Assalamualaikum.

Sejauh mane aku lari pun even aku memang tak larat nak lari.Ye.tau.sedar.Aku gemuk.Memang tak larat la.Tapi why?why?
Dah bosan.Nak elak pun tak guna.Nak tipu diri sendiri pun bodoh.
Nampak cam cool je aku seminggu ni.Padahal sebak hati sape tahu.
Yes.i know why this happen to me.
BALASAN.Ye..Dulu aku memang tak pernah nak fikir hati perasaan orang
Aku anggap semua nye sekadar main main.Aku tak sedar sakitnye.Sekarang aku rase.
Aku pun tak tahu die mane skrg.Kalau boleh aku nak mintak maaf.
Pas mintak maaf mesti aku bahagia balik.Cewahhh kau ika!
Bapak rindunye kat kau.miss miss so badly la sayang.SAYANG?ahaha.
Takpe.tak sampai sebulan lagi nak jumpa.Ye nampak sgt aku perasan cam kau nak jumpa aku.Letih la hari hari jadi stalkers kau.Sedih pun ade.
Tadi siap ade perempuan cun lagi wall kau.Memang hot la kau.
Aku ingat aku je koya kau sebab kau bukan handsome pun.COOL je.


Mood:Nafsu buaya yang berleluasa.Nafsu membeli.menghabeskan duit tak tentu pasal.

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images