Situasi.

Assalamualaikum.

Normally asal sedih je aku update.Kali ni mood aku okay.
Saje masuk sini.Nak update a.k.a syok sendiri.
Baru pas meronggeng bersama Farah,abang aku ngan adik aku.

25.7 baru start kelas.Gile boring.Nak bunuh diri rase.Lame.Rindu semua.
Mia,ika,etty dak kelas.Mr.cool.Mr.hot.Miss so lame.Anak dato.Anak Tan seri.
Ape aku merepek ni?
Maaf gaya penulisan saya mmg kekampungan.
Ni ha nak cerita.Sejak dua mejak ni asal macam orang sekeliling aku nak kerek berbagai smpaikan nak malukan diri sendiri.Contoh.

Situasi 1

Aku:Cantik la baju kau ni.Bestlahhhhh..*dengan nada selok tahap gaban*
Bedah:Memang la cantik sebab baju ni baju mahal.Semua baju aku cantik.*nada serius*
Aku:Gullppppp *hanya mampu telan air liur mengagumi kehebatan beliau*

Situasi 2

Aku:Wei nor,mahal gile kau beli jam.6 ratus shialll..
Nor:Takde la.Biase je.
Bedah:Aku pun boleh beli.biase aku beli kat klcc and mid valley.Memang tak biase la beli kat kuantaness ni.Tmpat tu mmg selalu aku shopping.
Aku ngan Nor:Gulppppp *telan air liur*

Situasi 3

Aku:Bestnye kawin.Nak kawin lah.Kawin simple2 dah janji best.*dgn nada gedikss time datang angin gatal*
Bedah:Kalau aku tak main lah simple simple.Paling kurang lembu 2 ekor aku sembelih.
Aku:Aku tumpang bersanding kat kau nye pelamin jelah *mata pndg atas,tangan ke dada*

Situasi 4

Aku:Kawan aku nak kawin ngan orang kaya siot.Gile beruntung.Ishhh geramnye.
Bedah:Bakal lelaki aku ade kereta harrier 40 biji.Kontraktor.
Aku:Untunglah kau.Sebab kontraktor klcc takde kereta 40 biji cam bakal suami kau.

Arghhhh..Tension aku dunia sekarang.Yelah mybe semua bdn beruntung.
Aku?Badan Gemuk jelah.AHAHA.

pesanan kepala luntut:Please do not talk somethings that shame yourself.Ye saya tahu inggeris saya macam haram but i try to write it even false.AHAHA.

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images