DOWN

Assalamualaikum.

Oh.Gila lame lame cuti macam ni.2 bulan kut.Dah lame tak update.
Best kalau cuti lame lame ni tapi ho r..
Huh.I miss you la Mr.cool.Gile stalkers yang hebat aku ni.
Hari hari kut stalkers kau.AHAHA.kesian.
BTW,someone told me.make me down.
Thanks to YOU JANTAN.
Seriously tak pernah rasa down tahap gaban camni.
But sebab kau JANTAN perasan aku down.
Jangan nak cakap kat orang,cermin diri lu.
So Cekkk Ponggggg..Bak kata Sabrina Halid my gf brothers.
Dah sangat bosan sekarang.Setelah hampir sebulan di KUANTAN a.k.a Kampung.
Kebosanan tahap gaban mulai terase.Ecece.
Sebenarnye bosan rindu kau je.Kalau tak.Malas aku nak awal awal bukak sem.
I am LOSER because of you.
I mean IT.ahaha.
Starting from now,malas nak selok koya koya orang ni because i now im not perfect.
Tak layak nak rindu orang.Oh,teringat JANTAN yang meng"DOWN" kan aku tu.


Miss my DIM crew And MR.COOL.Sarenghe.Jangan samapi aku mention name die.AHAHA.

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images