Dear Classmate ♥

Assalamualaikum..

Actually today was Sunday.What the Fish?Everybody know it.ahaha.Today is actually time for rest or dating right?erwwww..But i gonna go to campus Lorh.Yeahhh!
How Rajin I am.Dear my new Friends,i mean my classmate now.Sorry for being selfish,yaa i know i don't help you all in our project.Its not about how MALAS i am.Its about you know what.I would do something that i SELESA with it.Bukannya aku tak SELESA ngan korang but ENTOH la.And for those yang ayat nak gempak je kan about this project.Come on lah.Don't tuding jari la kat orang lain.Yeahhh,nampak that i very coward to tegur kan?Malas nak gaduh la.Kang aku bunyi baru dia tahu kan perangai aku.Hmmmm..I try to being so COOL like MR.COOL ♥ ♥ ♥.ahahaha.I try to change myself,but part yang nak senyap to lambat sikit.So you guys please la,cakap jangan nak gempak sangat boleh?Nak penampo laju laju?Ahaha.just joke dear.Now seriously i feel better when with you guys and i know someone not PUAS HATI with me.But i will do my best la kan?And please jangan nak amek hati ape aku cakap.So don't be so annoy with me when i use ayat ayat yang nak kena pelempang.

"Aku memang hot dari kau"
"Kalau takde aku,mmg tak hot gamba ni"

Its seem like that la.Memang ayat nak kena terajang 44 kali kan?I just wanna fun to myself and with you all.Try untuk tidak teringatkan masa lalu with my old friends.That the best among the best.Buat hari aku riang.Aku nak macam tu with korang.Yesterday feel so sad when see you all lepak and nyanyi2.Omg!Sngat rindu masa lalu ngan kawan kawan lama.Sometimes i always think,how FOOL i am study here but know i wanna say how GOOD and BEST study here with you guys.
For those yang nak gadoh2 tu.Matured la beb.Hmmm..Umur pun dah remaja right?Aku pun tak matang but ade tempat tempat la.Takkan 24 jam nak macam ni kan?Yang mana mulut cibai puaka yang hipokrit.Boleh pergi mati.
So..So sorry and LOVE YOU ALL!





*Apabila aku mule merepek merosakkan bahasa,konon hot la kau eh ika tulis bahasa penjajah.ahahaha*

#MR.COOL aku teror english,so nak ikot die gak.ahaha#

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images