Two path in life.


Assalamualaikum


I walked away towards the road
I am not sure which way
The way that i need to make decision
The road that will be choosen have a same way
But i need to choice,no matter what

I do not want to choice

The two road are safe but mybe the way to go through is different
I am in confusion think both of road
I need to turn back because i choose both of road.
I found another way that does not need me to make a choice

I will think twice to choose thats way even its easy.
Can i?

*********************************************************************

Sometimes life ini macam complicated sangat.Kalau lah aku boleh buat macam lam tv tu.Macam cerita IMPIAN ILYANA sunsilk tu kan best.Setiap ending story mesti akan ada.
Patotkah saya memberitahu si bojes ni saya terkentut tadi?Atau mendiamkannya?
*muke innocent*

Taipkan "YA" atau "TIDAK" dan hantarkan ke 2345

Jalan saya,jalan anda juga.
(ikut suka hati aku je trademark ni aku pakai)

Lebih kurang macam ni la cerita tu.Kire esok tu mane undian tinggi dia pilih dan akan jadikan jalan cerita untuk esok plak.Bagi aku,entah entah die dah siap cerita tu.Saja suh perabes duit.Huh.Tapi dulu masa aku f3 memang tiap tiap hari aku tengok sampai tertido.
Kalau korang tak tahu cerita ni tak tahu la.Aku suka time lydia tu jadi ilyana.Pastu ganti ngan Diana Emir.Kurenggg la sikit.Dah aku bukan nak cakap hal ini.Kau tengok sendiri la.

Memang betul pun susah nak buat pilihan.Kite nakkan jalan tu tapi jalan tu macam tak selamat.Orang pun cakap tak ok.Bila ada yang jalan ok,kena buat pilihan.Bila nak buat pilihan,taknak lukakan mana mana pihak.Bila tak buat pilihan,bagi orang menunggu.Bila orang menunggu menyakitkan hati.Menunggu ni meletihkan.

Perlu ke aku nak pilih jalan orang tak lalu semata mata nak cepat sampai.Atau perlu ke aku nak pilih jalan ramai orang lalu semata mata nak lebih cabaran?Perlu ke aku tak pilih jalan semata mata nak suh orang lain je yang senang lalu?


*Maaf entri ini agak berkias kiasan.ngeee~*

Nota siku:Do not wait for somethings that you cannot sure :)

#sorry for my broken english#

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images