Lelaki

Assalamualaikum..

Bila cakap pasal lelaki ni.Aku suka yang macho kerek gong(berlagak,control macho).Pandang perempuan pun tak.Tangan masuk dalam poket seluar.Kalau tak pun masuk je lam poket jaket.Yang penting masuk la tangan memana.Jangan fikir negatif.Maksud aku yang menunjukkan ciri2 lelaki.Bukan semua macam tu.Tapi as long as die LELAKI dia kena ada sifat lelaki BUKAN sifat PEREMPUAN.Kau faham maksud aku?Bagusss faham.
Tolonglah yang bergelar LELAKI kat luar sana jangan la ada ciri-ciri PEREMPUAN.
Bukan dari segi fizikal je.Kire bukan dari segi jalan macam perempuan,cakap macam perempuan.Dalam bahasa klasik "PONDAN".
Aku lebih cakap pasal sifat or perangai.Perangai perempuan yang biase korang tahu ape?haaaa..PANDAI!mengumpat..Kau perempuan jangan cuba la nak tipu diri sendiri cakap tak pernah mengumpat.Even kau ustazah macam mana sekalipun mesti pernah mengumpat sebab kau bukan malaikat.Kalau kau tak pernah mengumpat pun,kau mengata hal orang dan itulah MENGUMPAT.Faham?
Aku?Memang kaki mengumpat yang berjaya.Kalau ada anugerah.Memang aku boleh menang.Dasar!Cehh perempuan ape aku ni.Aku mengaku.
So lelaki,please jangan nak cuba mengumpat sebab nampak macam sangat kau bukan lelaki.Setahu aku lelaki tak amik peduli pasal hal orang.Kebiasaannya.Lelaki pun pernah amik tahu hal orang tapi bukan cara macam perempuan.
Jadi kau LELAKI jangan la nampak kau bukan lelaki sejati.
Setahu aku,even aku ramai la jugak baik dengan lelaki.Tapi aku tak pernah cari lelaki nak ajak ngumpat ni.Sebab dorang akan just dengar sebab dorang LELAKI dan aku respect tuh.
Bila kau plak yang pergi ngumpat.Aku sangat tidak merasakan anda seorang LELAKI SEJATI.Lelaki atas nama sahaja mungkin.
So you guys,if you think anda ada perangai macam ni.Better jangan la.
Tak nampak gentel tau.
okay bye


.


pesanan siku:Kau lelaki buat cara lelaki,mulut jangan puaka.Nak mengata aku mengata depan depan.Bila aku tanye senyap.Eeee..Kau ni takde kemaluan ke?

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images