"GiveAway EdY : KATA KAU!"

Assalamualaikum..

Taknak cerita panjang panjang.Pernah dulu join contest.Sekali je.And tertarik yang contest yang ni.And rasa semangat nak masuk *berlari lari anak menulis entri in*
Mempersembahkannnn contest dari Ruzaidi Bin Kardi a.k.a Edy.
The Beauty In Ugly dah jadi sebahagian hidup blog aku nih.Selalu usha die update sebab suka tengok gamba gamba die amek.Tak caye gi la tengok sendiri.Lawaaa ooo..Gile bodek aku ni kan.Tapi serius tak tipu.



Tengok.Banner pun dah style doe.Eleh kau ika kuat bodek eh.Padahal memang wajib letak banner ni kalau nak join contest ni.Ekeleh kau.Memang la,tapi takkan tibe2 aku nak letak kalau takde contest,nanti isu panas plak.Ape pun korang wajibbbbbb join.Hadiah die best tau.Check it out here.


engkau kau,aku Edy.Aku ngan Dina.You all adeee keee?


Silalah merasakan ayat aku unik.Kawan aku cakap tu bukan unik tapi ayat nak kene pelempang.Sorry Edy,sangat tak kreatif ,tak unik.Apatah lagi lucu.
Okay lengkap.Senang kan contest ni?Ha ape lagi dok menganga,pi deras join contest ni.Takyah nak gi tangkap kambing hitam nak masuk contest ni.Buat macam aku buat.Cool kan?*Muke bangga tahap gaban*

Aku tag kau syazwani hasuni a.k.a kentuk busuk aku

~END~

P/S:Bak sini hadiah tuh edy.mengamuk kangg.Takpun terjun longkang kang.
hihi

#muke bangge dapat join contest,sengih kambing#

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images