Aku happy sebab aku.

Assalamualaikum


Macam rajin nak update harini walaupun berlambak lagi assignment yang belum siap.Ada orang tanya aku.Bukan geng blog sebab aku bukan femes.ahahaha.Sapa yang nak tanya?Ade aku kesah aku tak femes?Tapi banyak kat luar luar sana tanye aku.

"Wei ayam kentut bau ape?"

"Itik menguap macam mana?"

"Kambing lepas hajat macam mana?"

Dan sebagainya soalan yang aku malas nak jawab memandangkan soalan senang.Ok aku tipu je tu.Dari aku sekolah menengah sampai sekarang orang akan tanya aku.

"Macam mana nak jadi cam kau.Happy memanjang.Ada masalah happy.Duit hilang happy.Handfone rosak happy.Led laptop pecah pun happy.Apa rahsianya?Boleh kongsikan bersama?"

Lebih kurang camtu la ayat dia.Tapi bagi mencantikkan struktur ayat.Aku buat la formal sikit.Ahaha.Bagi aku sharing is caring.Kau taknak tahu?Aku kesah ape.
Ni jawapan bagi persoalan hang hang semua.


First,kalau aku nages boleh aku dapat balik duit,handfone ngan laptop tuh.Ade?Ade?

Second,gembira boleh buat aku tenang.Tenang ke???

Third,aku happy sebab aku bebas.

Yang lain aku tak tahu.Aku rasa happy jadi aku.Sedih tu ade lah.Takleh menipu.Tapi aku suka hidup aku.Takde geng pun boleh lagi hidup,gelak sorang.Peduli ape aku kalau orang cakap aku gile.AHAHA.Yang penting,jadi je diri korang.Jangan nak cover.Jangan sebab korang nak sedapkan hati semua orang.Kau cover.Sampai bile bleh cover?Aku ni perangai cam ape.Tapi okay je walaupun ramai tak suka.Lama lama okay.Dorang boleh ngam ngan aku.

Pesanan:Mak saye cakap,jadilah diri sendiri dari jadi orang lain.Kalau nak jadi orang lain,jadi diri sendiri.(bodo ke ape ayat aku buat ni?)

Nota kaki ayam saya:Awok semua,thanks follow.Sori tak sempat nak follow back balik.Sangat busy.Thanks to blogwalking too.Nanti ade masa saye jalan kat awok awok balik aww (Nade gedik tahap gaban)



saye suke belon.bukan belon dak kelas saye.belon kat atas ni.belon ni macam best.Anyone nak hadiahkan belon?hihi

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images