s.a.k.i.t

Assalamualaikum..


aikk..orientasi pun boleh nak update belog?memang pelik..takde peliknye.Aku tak pergi la.Memandangkan kurang sihat.Yela hari first nak daftar tu memang gile tak larat rasa nak mati tapi takut nanti orang cakap aku saja nak escape dari orientasi tuh.Hari isnin tu aku memang langsung rasa nak pitam,so aku decide just nak beritahu senior.And aku nak gi klinik.Mula mula pergi HBKL,aku kena tunggu sampai 200 orang.Sempat aku mati dulu kalau gini.Aku terus ke klinik la.Tak ingat klinik ape.Tapi sumpah tak larat masa jalan nak gi ke kereta akak senior tu.Tapi jiwa kental la konon.Porahhh..!Aku disuspek denggi.Deman terlalu kuat.Dia suh aku balik kuantan untuk check kat sana.Tapi after dia bg aku ubat mende entah,aku rasa okay.Then aku nak balik klang jelah tempat mak sedara aku.Badan dh okay dr tadi wlaupun tak sihat sepenuhnya.And thanks to kawan abang aku yang dari uitm shah alam sanggup meredah ke bangsar nak amik aku.Kalau takde dia,alamaknya terpaksa aku merepuh panas tunggu bas kat pasar seni.



pic dicurik dari fb sabrina halid


Dia and kawan dia Zurin kut.Tak ingat nama dia..Dorang hantar aku sampai ke bus station kat shah alam.Memusing musing gak nak cari.Dorang pun tak tahu kat mana sebab tak biasa naik bas.Sampai bus station aku menumpang secara percuma(muka bangga tahap cipan dapat menumpang).Thanks bas transnasional kerana menumpangkan saya secara percuma ke meru yerkkk!*muke selok*



pic dicurik dr mr.google


Sekarang aku berada di rumah makcik aku.And malam ni kena balik hostel balik memandangkan esok kena buat loan mara.Keadaan dah okay tapi batuk kering cam tak pulih.Hope aku boleh sihat cam dulu.Gelak gelak.Cakap kuat kuat.ahaha!



*entri serius yang membosangkan.ngeee~~*



pstttt..doakan aku sihat yerk!faktor kesihatan membuatkan aku takleh nak gelak gelak bila tulis belog nih.

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images