Happy new Year dear follower!

Assalamualaikum..

I was not able to open your heart
I also did not already able to touch your love
not once, but now and may come anytime
very pleased to
be this way
Consent
without a sense of burden
This is the only world I owned you



Sekarang memang agak sukar nak online memandangkan aku tak bawak laptop lagi.Ayah aku cakap tunggu lepas orientasi barulah aku boleh bawak.Ni pun guna laptop adik sepupu aku.Thanks jiji.Di kesempatan ini *cis..macam nak umum iklan raye* aku nak wish kat korang yang kalau ada singgah sini and follow aku walaupun aku memang jarang nak follow orang..*ade mase aku follow k*

Selamat Tahun Baru

Happy New Year

नया साल मुबारक हो

สวัสดีปีใหม่


新年快樂


新年快乐





so ada lagi bahasa kat malaysia ni?memang banyak dah aku tertinggal.Malas nak taip dah.(konon tulis,padahal copy and paste je kat google..)



One more things,kenapa aku tak tulis azam baru tahun nie?hampir 90 peratus kut belog mereka cerita pasal azam and aku baca memang dorang ni bagus la.Aku?Lagi bagus..ahaha..(ayat nak kena makan penampo)..Takde lah.Aku ni azam terlalu banyak sampai tak terbuat.So better aku takyah list.Apaaaa?Nak tahu?(koya ade orang nak tahu)..Takyah la tulis,wat malu je.Sah sah kena gelakkan dek orang je ika.Okay la aku tulis gak..Nie ha :)


NAK KURUS.NAK CANTIK.NAK KAYA.NAK CERDIK.NAK JADI BERIMAN.NAK JADI ANAK SOLEHAH.NAK JADI YANG TERBAIK.AND NAKKK DIAAA!!!!



amik kau azam aku.Setiap tahun sama and tak penah dapat pun.ahaha!

bOLEH tak nak kurus tapi makan banyak?kuang..kuang..kuang..Lu pikir la sendiri!



*next entri will be update after my orientasi.insyaalah*




Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images