terkilan!

10:36 PM

Assalamualaikum

Raye ke-4 baru dapat menjenguk jenguk lappy dan juga belog kesayangan ni.Ngeee~
Its been busy la raye ni.Seriously balik ke kuantan,terus hidup aku menjadi tunggang langgang kesibukan yang melanda.Sangat terkilan tak dapat beraye rumah kawan kawan tersayang.
Dah name pun busy.Balik dari Kuantan,terus berjumpa kentut busuk tersayang.Buka puasa kat padang.Akhirnyaaa.dapat jugak la berbuka puasa kat padang kan?
Family?Memang takde mse la kan?Sempat bersahur sahaja.
Raye pertama sangat sibuk dengan sanak saudara yg datang.Terkilan la.
Gambar ditangkap semua dalam keadaan tidak senonoh.
Semua haru biru.Semua tidak dapat diupload masuk dalam belog.TERKILAN!
Raya kedua balik TERENGGANU but its sucks.
Malas nak cerita,buat sakit hati.And this is last i go back to TERENGGANU.
Sorry Aboh,for the rude attitude.Its not my fault la.
And now.KUANTAN.
Sedih sebab esok pagi dah bertolak ke KL,memang cuti kali ni memang tak best sangat.
Sebab tak sempat nak jumpa sape2,lepak kat KUANTAN.
Goodbye KUANTAN,say HELLO to kl.
Nak nages.
OFF~

You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images