kawan

1:35 AM

Assalamualaikum

Giler lah harini.Satu rumah aku buat spek stailo mailo.Aku sampai perabeh duit beli due spek.
Murah siott.Sekali ngan power la.Aku memang la rabun tahap gaban kan?
Nak upload pic mmg malas lah kan.

Hem.kawan.Jangan cakap belakang belakang boleh?
Sebab aku sayang kau.Aku malas nak berase hati ngan kau.
Sebab sayang nak putus persahabatan.
Malas nak bermasam muka.
Malas taknak bertegur sape.
Sebab aku sayang kau.
Aku dah try senyap.Tak cakap banyak.
Gurau pon kurang.
Kalau rasa tak puas hati pendam.Better lah kalau aku tak dgr.
Terima kasih.

p/s:Aku susah nak sayang betul betul kawan ni.Please lah jangan buat aku kecewa.

You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images