Bengis ke?

Assalamualaikum


Aku ni bukan ganas mana pun.cakap je ganas.Lam hati ade taman.Kalau pensil jatuh boleh nagis.Oh serius tak tipu sebab aku pernah menangis kerana pensil.Bodo kan?
Moral of the story serius aku ni bukan lah ganas ke ape.
Mana taknya.Orang selalu je cakap aku ni kalau ngan pakwe macam mana?
Well.seriuslah takde pakwe sekarang ni.Sebab takde pakej.
Tak cantik,tak cun,takde ape ape.Perangai pun tak elok mane.
Oh.Down lah.Orang yang kenal bertahun tahun dengan aku pun tak dpt ramal aku.
Aku memang susah diramal.Angin tak tentu arah.
Cakap macam nak gaduh.Emo tak tentu pasal.
Time happy.Dunia ni macam milik aku sorang.
Cakap pasal kalau aku.Aku ni memang akan selalu menyakitkan orang.
Siapa yang tak tahan ngan aku.Aku takleh watpe.
Oh.dah try banyak kali.Tapi nilah aku.
Kalau aku dengan someone special.Orang tu je dapat tahu macam mana aku.
BAHAHAHA.Jiwang kan?
Tapi tak dinafikan aku ni memang banyak menyakitkan hati.
Oh susah lah.Please la bertahan.Teringat kisah kisah dulu.
Rindu dekat sorang member sepupu aku ni.
Serius baik.Tapi aku memang tak pernah nak hargai apa depan mata.
Aku memang suke orang yang tak menghargai aku.
Pelik kan?
End of the stories.Aku bukan lah seorang yang ganas sangat.
Cakap aku yang kasar tuh sekadar sesuke hati.
Takde maksud ape.Untuk sape2 yang tanye.

"Macam mana la pakwe or suami kau nanti kalau dengan kau?"

Ni ha lagu jiwa aku.Ngeee~





Shadow!

Assalamulaikum


Freaking tired lah pursue your shadow.
Everytime kinda miss you.
Everywhere your face in my minds.
Everysecond you stick in my hearts.
Everytime,everywhere,everysecond YOU,YOU and YOU!
I am stupid right? Crazy right?
What can i do?Its just happen without my will.
When i closed my eye,you will appear.
When i sleep you appear too in my dream.
When wakeup.you again.
Please run away from me.
I am tired when i am not able to fact this pain.

Only me will be in hurt.You will smile without any worries and fears.
I will continue my life with your shadow near me.Suffer like crazy.
Thanks to your shadow that stick into my life.
I will become more crazy and crazy.Thanks you.


I hope when i wakeup from my dreams. Its just in my dream i love you.

My story Love

Assalamulaikum

From once
I love you
you know it, you still pretend
I still remember when you looking at me
which has made ​​me love you
This is how my love story begin





Entri perasan tahap gaban.AHAHA.Oh this pic is cool hella lorh!

mati

Assalamualaikum

Aku nak mati.Aku bukan kuat.Jangan buat aku sakit hati.
Aku bukan jenis meluah.Aku bukan jenis pencerite.
Aku bukan jenis menangis.Aku bukan jenis tunjuk aku sedih.
Tapi dalam.Nak pecah dada aku kalau aku pikir.
Aku bukan sempurna tapi aku cuba yg terbaik supaya semua orang tak kecewa.
Tolong jangan buat aku macam ni.
Aku memang tak dapat nak tahan apa aku rase.
Tolong..Tolong..Tolong..
Aku memang merayu.Kalau kau jaga hati aku.Aku boleh jaga hati kau.
kbye.



hem

Assalamualaikum

The blues of Monday.Dengan mood mental pepagi.Mood hilang kelaut.
But everything smooth well lah.
Hem.IDK how im feel.I am not enough strong lah.
Kadang kadang rasa nak quit je Unikl.
But fikir mak bapak.
Hem.Course aku amek bukan jiwa aku.
And KL is not my life.I miss my old life.Really miss it.
Tak tahu nak beritahu perasaan macam mana.
Kadang kala seronok.Kadang2 down.
Is better when i in first sem even thats time i do not have any friends.
Is not about friends.But just me is problem.
Why i feel uneasy when i wanna go to class.
Arghhhh.Kinda miss you.
Yaaa.I know people change.I do not blame anyone but i just feel...hem
okay lah bye.Is a merepek time
Goodbye..


Mr.cool is not cool yet.Demn!Hate your changes.

This women is me!

Assalamualaikum
One woman love you
That women love you wholeheartedly
She follows you around like a shadow everyday
That women cries as she laugh
Just how..How much more do i have to gaze at you alone
This love came just like a wind
This love is like a beggar
If i continue this way,will you LOVE me?
Just come a little nearer..a little more.
If i take one step closer to you,Then you take two steps back
I will love you is next to you even now
That woman cries.

That woman's personality is coward
So,she learn how to be brave
That woman's heart has many story that she can't tell even tell her bestfriend
Her heart is filled with scars,So that woman..
You..She loved you because you were the same way.
yet another fool,another fool..

Can't you look at me?

I want to be loved,baby..
Everyday in my heart,just in my heart.
I shout and ...
That women is next to him even today..

Do you know that women is me? You are not doing this to me even though you know it? You're probably don't know.Because you're FOOL!

*Its hurt to me continue this*
if i can.I will forget you.SERIOUSLY.

kawan

Assalamualaikum

Giler lah harini.Satu rumah aku buat spek stailo mailo.Aku sampai perabeh duit beli due spek.
Murah siott.Sekali ngan power la.Aku memang la rabun tahap gaban kan?
Nak upload pic mmg malas lah kan.

Hem.kawan.Jangan cakap belakang belakang boleh?
Sebab aku sayang kau.Aku malas nak berase hati ngan kau.
Sebab sayang nak putus persahabatan.
Malas nak bermasam muka.
Malas taknak bertegur sape.
Sebab aku sayang kau.
Aku dah try senyap.Tak cakap banyak.
Gurau pon kurang.
Kalau rasa tak puas hati pendam.Better lah kalau aku tak dgr.
Terima kasih.

p/s:Aku susah nak sayang betul betul kawan ni.Please lah jangan buat aku kecewa.

JUJUR

Assalamualaikum

Aku memang tak berani nak berhadapan dengan kenyataan.
Sebab kadang kadang kenyataan tu penipuan.
Ya.Pengajaran lalu banyak mengajar aku.
Pengecut adalah benda bodoh
Baik jadi kental.Pentingkan diri sendiri
Dengan ini je diri terselamat.Buat baik berpada pada.
Biar jahat asal selamat.
Tak perlu nak uji uji aku dengan idea terlalu bernas.
Bosan.Maaf kerana selalu lari dari persoalan.
Biarkan seribu satu persoalan.
Jawapan yang tak pernah terjawab.
Aku bukanlah pengecut.Cuma bagi aku masa nak mempercayainya.
Tapi aku susah nak percaya.
Peluang dulu pun terlepas kan?Sebab aku tahu diri aku.
Oh aku memang emosi malam ni.
BYE!


Susah kalau realiti sebab aku susah nak percaya.Maaf kepada si JUJUR.

Oh.tidak.Jangan pergi.

Assalamualaikum

Tajuk pon dah tahu betape seriusnya aku tatkala ini.BAHAHA.
Nak je aku tulis "JANGAN PERGI ATAU KAU MATI"
Pantang perempuan dahi jendul.tersembul sana sini jemput beraye kat umah.
Nak je kau pergi kan?Aku cakap jangan pergi.JANGAN.PAHAM?
Dah aku ni sape nak halang halang?Bakal isteri kau nanti lah.AHAHAHA.

Perempuan ni pon same gak.Dah cun melecun.Pergi la cari handsome smart kacak2.
Jangan lah cari COOL aku.BOLEH?
Dah mental aku malam ni.Mood nak buat assignment pon tergendala.
What should i do?
Dah yang kau sibuk ni apehal ika?
Lantak orang lah nak beraye ke.Nak beromen ke.Nak bergeli ke.
Ade kaitan ngan kau.Dah dah gi buat assignment.Panas dennnngggg!
Off.Buat assignment!

*bile pemikirin ke tahap dewa.hati dan perasaan tak dapat dikawal.BAHAHA*

Cari rumah

Assalamualaikum


Oh hari isnin yang gile.Penat nya cari rumah.But okay lah boleh jalan jalan.Tapi penat!
Kesah rumah aku yang horror membuatkan kami sekeluarga terpaksa berpindah.DEMN!
Dari pagi ke kelas sampai ke malam baru balik.
Assignment agak la memenuhi.Ade sape nak buat?FREE sahaja.BAHAHA.

Hari ini masa macam singkat.Sebab Sebab Sebab...
Okay bye.Selamat Malam.
*Sebelum sempat aku merapu dan berjiwa kacau*


#Akhirnya kembali ke kg.baru aku rase#

terkilan!

Assalamualaikum

Raye ke-4 baru dapat menjenguk jenguk lappy dan juga belog kesayangan ni.Ngeee~
Its been busy la raye ni.Seriously balik ke kuantan,terus hidup aku menjadi tunggang langgang kesibukan yang melanda.Sangat terkilan tak dapat beraye rumah kawan kawan tersayang.
Dah name pun busy.Balik dari Kuantan,terus berjumpa kentut busuk tersayang.Buka puasa kat padang.Akhirnyaaa.dapat jugak la berbuka puasa kat padang kan?
Family?Memang takde mse la kan?Sempat bersahur sahaja.
Raye pertama sangat sibuk dengan sanak saudara yg datang.Terkilan la.
Gambar ditangkap semua dalam keadaan tidak senonoh.
Semua haru biru.Semua tidak dapat diupload masuk dalam belog.TERKILAN!
Raya kedua balik TERENGGANU but its sucks.
Malas nak cerita,buat sakit hati.And this is last i go back to TERENGGANU.
Sorry Aboh,for the rude attitude.Its not my fault la.
And now.KUANTAN.
Sedih sebab esok pagi dah bertolak ke KL,memang cuti kali ni memang tak best sangat.
Sebab tak sempat nak jumpa sape2,lepak kat KUANTAN.
Goodbye KUANTAN,say HELLO to kl.
Nak nages.
OFF~

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images