RAYA

Asalamualaikum

Yeahhh.mood raye.sabtu balik!yahoo.Kamonn la ika.Orang lain dah balik.
Kau baru nak kecoh.OK fine!!
Nak raya ngan kau boleh tak?
Bahahaha.Klau lah aku mampu berkata kata.
Selama ni?kau bukan berkata ke?Aku hanya mampu berbicara.
Dushhhh!MEREPEK a.k.a nounsense.

Untuk kengkawan :

Selamat hari Raya.Maaf zahir batin.Halalkan segalanya.
Ampun maaf dipinta kalau ada terkasar bahasa.Mana mana tak kena.
If aku kasar kasar tu means aku sayang you all.SERIOUSLY!
Aku akan bergaduh,bertengkar,cakap lepas bila aku dah selesa ngan die.
Means perasaan terasa hati ngan aku ni adalah perasaan elok.
Well done,Good job!AHAHA.
Kau segalanya lah kawan.
Sekali berkawan selamanya lam hati aku.
Sekali bertaik dengan aku selamanya bertaik ngan kau.
Itulah aku.Bukan sempurna.
This message is for all those know me especially
SK.TERUNTUM CREW
SMK.TANJUNG LUMPUR CREW
SMK.SUNGAI SOI CREW
SMT SULTAN AHMAD SHAH
SMT PELINDUNG
UNIKL MIIT

p/s:kalau ade sebarang kemusykilan.bolehlah terus bertanya kepada saya.BAHAHA

CRAZY

Assalamualaikum

I try very hard not to think of you but the
sound of not thinking about you is keeps getting
louder and louder and finally it fills my whole mind.
Thats what i wanna to say to YOU.
BYE.


thanks for make me crazy.smile like crazy.
laugh no reason.
stalker like LOSER.
YAP.im really crazy



someone told me,don't write in english if so broken.
but i wanna say.i am malay,not MAT SALLEH.
normal la beb bahasa hancur hancur.ahaha.



BOSAN BOSAN RINDU RINDU


Assalamualaikum

Tension.Kadang kadang tak tahu hidup ni.Bosan.Bosan.
Rindu kuantan.Rindu lepak sampai pagi.Rindu jln2 cr makan.
Rindu geng geng.Rindu lepak petang makan keropok ngan abc.
Rindu kebebasan.Rindu bila aku kat kuantan.RINDU RINDU.
Rindu kau la aku takleh terime.bahaha!

Oh.kesah 2 hari horror kat umah aku.Misteri wooo.Kasut kene balik dr tingkat 4 sampai kawasan umah sebelah.Gile horror.
Pintu kene kopak.Lagi horror.Entahlah.Bahaya bahaya.Hope semua ok.
Makin dipikir makin takut.Tak pikir lagi bahaya.
Aku taknak mati kat sini.Biarlah mati beriman sikit.kehkehkeh!

Lahai.Isnin.panjangkan sikit masa.Paling aku rindu hari isnin.
Gelabah doe tengok kau.BAHAHA!
Aku tengok kau susah.Berdebar berdebar.
Dushhh..dushhh!!!Merepek jelah kau ni ni ika wei..huh!
Bulan bulan puasa ni cakap la pasal dakwah agama sikit.Janganlah dok cakap mende haram haram takde faedah ni.ngeee~

p/s:cool doe kau hari hari lam mimpi aku.AHAHAH!

Dear heart

Assalamualaikum

Orang lain mood beribadah,aku mood jiwang jiwang time gini.
Aku ni kenapa lah EGO sangat.Susah la macam ni.
Hati.Tolong lembut sikit.Please jangan ego sangat.
Kalau macam ni perangai aku,smpai bile la tak boleh bahagia.
Huh.Terlalu memikir dan selalu memikir.Kalau kau baca ni kan best.
Tapi kau tahu ke ni semua untuk kau?Tettttt~
Kalau aku tak EGO pun,aku still tak mampu.
Aku tak cakap,perangai pun tak cantik mana.
So?pakej takde.Right?But seriously aku tertekan.
Tertekan dengan diri aku hari hari.Apa yang mampu.Belog ini!Yes.BLOG!
Luahan segala isi hati aku.Yang tak pernah sesape tahu.
Aku bukan perahsia tapi aku tak suke cerite pasal diri aku kat org.
Aku bukan pendengar yang baik tapi aku suka dengar cerita org but bukan merepek2 la.
I miss my old friends.Even tak baik but dorang semua sekepala.Paham aku.
Kadang kadang kat sini,orang tak berapa kenal aku macam mane.
Ape aku suke,ape aku tak suke.Apa aku bergurau,apa aku serius.
Aku rindu dulu dulu.Rindu kawan kawan yang ghaib dari aku.
Teringat plak masa bulan bulan ramadhan camni.
Munawar a.k.a wawa.Sumpah aku tak tahu die menghilang ke mane.
Teringat plak die pernah nyanyi lagu BITTERSWEET kat aku.
Bercakap lam phone dr mlm smpai ke sahur.
Teringat semua org yang selalu nak contact ngan aku.Caring kat aku.
Ya,teringat kata kata mmber2 aku.Allah bayar cash what are you doing.Yap.
Aku rase semua betul.Aku tak pernah nak hargai apa yang ada depan mata.
Tak pernah nak mengalah.Tak pernah nak rasa bersalah.
Tak pernah jaga hati orang.Ya aku tahu aku teruk.
Kwan kawan aku selalu nasihat aku.Suruh aku berubah.
Ego aku tinggi mengalahkan lelaki.
Ego ni kadang kadang memakan diri aku.
Sekarang.Aku dah merasai.Jiwa aku kadang kadang tak tenteram gak.
Aku selalu nak rasa macam bagus even aku tahu tak bagus mane.
Aku selalu nak menjadi yang terbaik.Hati.Please lembut sikit.
Mr.cool sumpah aku suke giler kau even aku tahu kau tak suke aku.
(Statement berani mati)BAHAHA.
NI BELOG aku,ade aku kesah ke what people thinking.
okay.luahan hati yang terlerai.

p/s: aku selalu mengharap kebahagian akan datang.

Sempena bulan mulia :)

Assalamulaikum


Since this few day.I was having emotional problems that are too disturbing.
Exactly six
days of fasting, is still not too late for me to say SELAMAT BERPUASA for those yang berpuasa.Muslim and muslimat.Finally!I'm done to wish it.Ngeee~~


BULAN RAMADHAN

*Makan dan Minun
*Bazar Ramadhan
*Terawih but i not go yet coz assignment yang bertimbun ( alasan )
*Kurma
*Wake up early morning to SAHUR.huh.
*Shopping Raya
*Opor daging,pajeri nenas but tak mkn lagi coz ade kat KL. ( Kaitan ke? )


Mana amal amalan bulan puasa nye?FAIL!!!

Note:Please la jangan maki maki perniaga.If mahal,masak.Then,jangan nak suh perniaga wat amal.Kau buat ke?Dorang nak tanggung family gak.So conclusion is,takyah makan kalau mahal.Okay?

the red jumpsuit apparatus

Assalamualaikum


The clock at the table
Seems to enable me
To see the time that I have spend alone
Selfish is easy it's also completely free
But it's nothing if no one is there to share
All the good times all the bad times
Let me know
If I dive too deep
You'll pull me out
If I try to speak you'll hear me out
If I get to weak you'll hold me close
And tell me I'm fine
You know the worst lines come at the best times
And I know that I can be so difficult
But that's why I love you
There's nothing that I could do
Without you I am only miserable
All the good times all the bad times
Let me know
If I dive to deep
You'll pull me out
If I try to speak you'll hear me out
If I get to weak you'll hold me close
And tell me I'm fine
If I dive to deep
You'll pull me out
If I try to speak you'll hear me out
If I get to weak you'll hold me close
And tell me I'm fine
Tell me I'm fine
I'm your strength
We achieve
I know that your the sun that's looking down
With all my heart I believe
If I dive to deep
You'll pull me out
If I try to speak you'll hear me out
If I get to weak you'll hold me close
And tell me I'm fine
If I dive to deep
You'll pull me out
If I try to speak you'll hear me out
If I get to weak you'll hold me close
And tell me I'm fine

p/s:If i could...This song is for you!

iTS JUST HAPPEN


Assalamualaikum

Oh geletar kaki kaki luntut ni.Demn!Kau LOSER la Chubby.
I hate this feeling.Please don't do this again KAWAN!
I do not why i am like that.trying to be strong is a bad idea.
Difficult flowing tears could be issued earlier
what a loser I am in this
.
Dislike!
Ego that prevents everything finally pays off.
Demn when my tears out coz of you.
Sumpah tak pernah aku rasa macam ni even masa zaman dulu dulu
Yes.you are able change me
But i know who am i.
I'm just only can hide away for myself and i happy with it.
Its hurt but it can give me a smile,laugh and live
Thanks you for make me in LOVE.



Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images