pain

Assalamualaikum


I miss you so badly la.
My pains.
Everytime im stalker you.i feel hurt.
But if i don't stalkers you.I will miss you.
Its pain too :(





I hope everythings in my life

YOUTH ROCKS!

Assalamualaikum

Yeahh.penat.Youth Rocks is cool!
2 Days i have being there.Lots of fun.Friends.
Guy FOREVER ALONE a.k.a KUMBANG DURJANA.
Thanks for make a day fun.
Hari sabtu i join main layang layang wooo with HUDA.
Long time no see.Huh!
Thanks for invited.
Lastly.hope i will see you guys next time :)




gamba macho dari saya yang cool :)
wink!


Terkilan takde gamba ngan youth rocks members


BERNAFSU

Assalamualaikum.

Sejauh mane aku lari pun even aku memang tak larat nak lari.Ye.tau.sedar.Aku gemuk.Memang tak larat la.Tapi why?why?
Dah bosan.Nak elak pun tak guna.Nak tipu diri sendiri pun bodoh.
Nampak cam cool je aku seminggu ni.Padahal sebak hati sape tahu.
Yes.i know why this happen to me.
BALASAN.Ye..Dulu aku memang tak pernah nak fikir hati perasaan orang
Aku anggap semua nye sekadar main main.Aku tak sedar sakitnye.Sekarang aku rase.
Aku pun tak tahu die mane skrg.Kalau boleh aku nak mintak maaf.
Pas mintak maaf mesti aku bahagia balik.Cewahhh kau ika!
Bapak rindunye kat kau.miss miss so badly la sayang.SAYANG?ahaha.
Takpe.tak sampai sebulan lagi nak jumpa.Ye nampak sgt aku perasan cam kau nak jumpa aku.Letih la hari hari jadi stalkers kau.Sedih pun ade.
Tadi siap ade perempuan cun lagi wall kau.Memang hot la kau.
Aku ingat aku je koya kau sebab kau bukan handsome pun.COOL je.


Mood:Nafsu buaya yang berleluasa.Nafsu membeli.menghabeskan duit tak tentu pasal.

Situasi.

Assalamualaikum.

Normally asal sedih je aku update.Kali ni mood aku okay.
Saje masuk sini.Nak update a.k.a syok sendiri.
Baru pas meronggeng bersama Farah,abang aku ngan adik aku.

25.7 baru start kelas.Gile boring.Nak bunuh diri rase.Lame.Rindu semua.
Mia,ika,etty dak kelas.Mr.cool.Mr.hot.Miss so lame.Anak dato.Anak Tan seri.
Ape aku merepek ni?
Maaf gaya penulisan saya mmg kekampungan.
Ni ha nak cerita.Sejak dua mejak ni asal macam orang sekeliling aku nak kerek berbagai smpaikan nak malukan diri sendiri.Contoh.

Situasi 1

Aku:Cantik la baju kau ni.Bestlahhhhh..*dengan nada selok tahap gaban*
Bedah:Memang la cantik sebab baju ni baju mahal.Semua baju aku cantik.*nada serius*
Aku:Gullppppp *hanya mampu telan air liur mengagumi kehebatan beliau*

Situasi 2

Aku:Wei nor,mahal gile kau beli jam.6 ratus shialll..
Nor:Takde la.Biase je.
Bedah:Aku pun boleh beli.biase aku beli kat klcc and mid valley.Memang tak biase la beli kat kuantaness ni.Tmpat tu mmg selalu aku shopping.
Aku ngan Nor:Gulppppp *telan air liur*

Situasi 3

Aku:Bestnye kawin.Nak kawin lah.Kawin simple2 dah janji best.*dgn nada gedikss time datang angin gatal*
Bedah:Kalau aku tak main lah simple simple.Paling kurang lembu 2 ekor aku sembelih.
Aku:Aku tumpang bersanding kat kau nye pelamin jelah *mata pndg atas,tangan ke dada*

Situasi 4

Aku:Kawan aku nak kawin ngan orang kaya siot.Gile beruntung.Ishhh geramnye.
Bedah:Bakal lelaki aku ade kereta harrier 40 biji.Kontraktor.
Aku:Untunglah kau.Sebab kontraktor klcc takde kereta 40 biji cam bakal suami kau.

Arghhhh..Tension aku dunia sekarang.Yelah mybe semua bdn beruntung.
Aku?Badan Gemuk jelah.AHAHA.

pesanan kepala luntut:Please do not talk somethings that shame yourself.Ye saya tahu inggeris saya macam haram but i try to write it even false.AHAHA.

Words Can't Explain

Assalamualaikum..

Have you cherish the true LOVE?
Did you know what inside of my HEART?
How GREAT your LOVE give me a million SAD.
Teach me sense of LONGING and ANGUISH.
Makes me TRANSFIXED.

I am SPEECHLESS.
Vibrating feeling in my heart a MILLION.
But it difficult to express it.
SARANGHE

My breath stopped at the SIGHT of you.
Feel my heart BEAT BOUNDARY
Could my heart?
I LOVE YOU.

I will keep a sweet memories TOGETHER.
That never forgotten.
To be most BEAUTIFUL.
In whole LIFE.
FOREVER



I hope you will miss me :)

hurt

Assalamualaikum

Letih la hidup kebelakangan ni.Seriously i do not how to talk.Do not how to express.
And most important i do not have anybody to talk with.
Kenapa jiwa,hati selalu tak tenteram?Susah nak cakap.
Selalu berharap apa yang aku lalui hari ni adalah mimpi.
Ye.Semuanye realiti.I know it.Im just hope a things that can't happen.
Bosan dengan hidup.Letih dengan diri sendiri.
Tak tahu apa yang aku nak lam hidup supaya tenteram.
Yes im so crazy right now.Bawak moto pun tak sedar.
Tiba tiba dah sampai rumah
Fikiran melayang.I really really need someone to talk.
Sometimes i think "better if i died than live"
Please.Please.I always hope someone to understand how i feel.
share everything.Really i mean it.I really really need someone to talk.
To continue my life...

I hope no days for tommorow

hard

Assalamualaikum

Everyday is a new story.
About life.Being good,laugh and sad.
Have many friends.Good story.Gosips.
Laughter that never goes out.
I am worry if no laugh,no story for tommorow.
Time that passes away.Make me think whether i was being a good person.
I am always grateful to be me even i do not how others side feel about me.
I don't care about others feelings as long as i am happy with it
How selfish i am.If i could,i want to be this time.
Forget about feeling,sadness.I really don't want to think it.
My heart always wondered why why and why?
Many question are not answered or i just create a question that do not have answer.
Its hard time for me.Everyday i just think of it.
I really think even i try not to thinking.
Its goes that come.I am confused by the situation that has not been exhausted.
He and him.You and you.Both if you.
I know i am just perasan even everyone was noticed it.
I do not want to talk about it.Its make me in hard time
Bye.

Insan

Assalamualaikum

Hidup bukan satu dapat diramal.
Hidup kadang kala susah nak cerita.
Ye.susah.Aku pun susah nak cakap.
Maaf kalau selame ni menyusahkan.
Gembira sebenarnye bukan keindahan
Kesedihan kunci kebahagian.
Sesuatu yang pelik.Bertukar Arah.
Masa yang berlalu,mencemaskan.
Senyap bukan bererti suka.
Penyesalan yang tiada kesudahan.
Kecerian diri pengubat hati
Memahami dan difahami adat hidup
Hati yang sukar dijaga
Maaf andai melukakan.
Jangan tuduh jika tidak mengenali
Salah paham yang tiada kesudahan
Niat ingin menggembirakan
Kasih sayang yang tiada kesudahan
Memendam yang teramat.
Biar terluka jangan diluka
Halangan yang tiada kesudahan
Perubahan diri yang berbeza
Persekitaran mendidik jiwa
Aku ingin terbang
Bersama malam yang terang
Membawa segala gala yang indah
Tinggalkan duka tersemat
Harapan yang segunung tinggi


Saya terluka.Maaf.

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images