ape itu FINAL?

2:07 AM


Assalamualaikum..

2 days more left to final.And wall kat fb aku dah berlambak lambak lalu.

"Final nak dekat.takot la.."

"Lagi 3 hari final,doakan aku ye.."

"Final nak dekat,aku duk ber'online"



Dan sebagainya dok lalu kat wall aku.Dah tahu nak final,study la weyh.Macam aku sekarang ni.Duk study.Dushhhhhhh!Oke aku pon same cam korang.So perlu ke nak publisiti cakap kau exam?Motif?Aku pon same cam korang.So what?Nak bergaduh.Tibe tibe ter "over"..Tapi ni ha aku pelik.Ape tu final?Kenape tak tulis exam.Means korang cakap.

"Akhirnya nak dekat,takot la.."

"Lagi 3 hari lagi akhirnya,doakan aku ye.."

"Akhirnye nak dekat aku duk online"

Apa ke bangang awok awok ni?Ohh.Aku pun same.Dah adat la sebut final tapi pelik.Aku pun sebut.Dah dah.Cakap sal final sumpah aku tak study lagi.
Asal study mengantuk,asal mengantuk time study.What the fish ha?
Oke ape pun yang mane dah lps final,SELAMAT BERCUTI.
Untuk belum abes final cam aku,SELAMAT BERMAIN!

Byeeee...

You Might Also Like

4 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images