DOWN

Assalamualaikum.

Oh.Gila lame lame cuti macam ni.2 bulan kut.Dah lame tak update.
Best kalau cuti lame lame ni tapi ho r..
Huh.I miss you la Mr.cool.Gile stalkers yang hebat aku ni.
Hari hari kut stalkers kau.AHAHA.kesian.
BTW,someone told me.make me down.
Thanks to YOU JANTAN.
Seriously tak pernah rasa down tahap gaban camni.
But sebab kau JANTAN perasan aku down.
Jangan nak cakap kat orang,cermin diri lu.
So Cekkk Ponggggg..Bak kata Sabrina Halid my gf brothers.
Dah sangat bosan sekarang.Setelah hampir sebulan di KUANTAN a.k.a Kampung.
Kebosanan tahap gaban mulai terase.Ecece.
Sebenarnye bosan rindu kau je.Kalau tak.Malas aku nak awal awal bukak sem.
I am LOSER because of you.
I mean IT.ahaha.
Starting from now,malas nak selok koya koya orang ni because i now im not perfect.
Tak layak nak rindu orang.Oh,teringat JANTAN yang meng"DOWN" kan aku tu.


Miss my DIM crew And MR.COOL.Sarenghe.Jangan samapi aku mention name die.AHAHA.

Lose

Assalamualaikum..

Its already 2.06 AM means dah pagi.Yeahhh.I can't sleep now.Tadi chat ngan kawan sekelas.Tibe cerita pasal My Gf is Guminho.Korean movie.Terdengar lah lagu sedih.Sumpah i miss you a lot.Kalau cuti sem ni macam mane eh?
Since macam dah nak abes final...Sedih wei.Nak nages.Tak tahan aku nak simpan sorang sorang.Tensionnn!I know its look i am very dumb of this action.

Seriously i want you.I lose my ego only just for you!Arghhh.how dumb i am.:)


ape itu FINAL?


Assalamualaikum..

2 days more left to final.And wall kat fb aku dah berlambak lambak lalu.

"Final nak dekat.takot la.."

"Lagi 3 hari final,doakan aku ye.."

"Final nak dekat,aku duk ber'online"



Dan sebagainya dok lalu kat wall aku.Dah tahu nak final,study la weyh.Macam aku sekarang ni.Duk study.Dushhhhhhh!Oke aku pon same cam korang.So perlu ke nak publisiti cakap kau exam?Motif?Aku pon same cam korang.So what?Nak bergaduh.Tibe tibe ter "over"..Tapi ni ha aku pelik.Ape tu final?Kenape tak tulis exam.Means korang cakap.

"Akhirnya nak dekat,takot la.."

"Lagi 3 hari lagi akhirnya,doakan aku ye.."

"Akhirnye nak dekat aku duk online"

Apa ke bangang awok awok ni?Ohh.Aku pun same.Dah adat la sebut final tapi pelik.Aku pun sebut.Dah dah.Cakap sal final sumpah aku tak study lagi.
Asal study mengantuk,asal mengantuk time study.What the fish ha?
Oke ape pun yang mane dah lps final,SELAMAT BERCUTI.
Untuk belum abes final cam aku,SELAMAT BERMAIN!

Byeeee...

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images