joke?

2:08 PM

Assalamualaikum..

Yeahhh..Saturday sweet day!Mane tak sweet,masih bergolek atas tilam.
Just wanna share some story.Not story sangat la but i only can write here.How sad i am right?
Kawan semua jauh,family jauh.Kentut busuk pun jauh.Blogspot je dekat.
Bad day semalam.Actually sangat terok bagi aku.Okay fine if korang rase aku saje nak besar besarkan.Kan?Before tu,Welcome to Blogger World to IKA..Jangan nak mengarut sangat la tulis post tu.Hyee tawan-tawan.Its something Tak Boleh Bla.Ahahah.
Okay thanks for....Si ika ni memang sangap kat aku actually.Ahaha.Every 5 minute,die akan post status kat fb pasal aku.Okay thanks my fan.*Konon artis plak*

This is actually entri for someone,so kalau tak faham.Memang anda takleh faham.
Sorry kalau cakap hati aku keras.Yes,memang pun.But aku susah nak marahkan orang and susah nak berase hati ngan orang.Tapi kalau dah aku marah.Seumur hidup aku boleh tak tegur or maafkan orang.Well,aku tahu yang memang dose tak maafkan orang.Right?
I want emphasize here that I am NOT a good person.Get it?So please dont say this to me.

"Sedangkan Allah ampunkan umatnya,apatah lagi manusia" "Sedangkan Nabi Muhammad pemaaf,apatah lagi kita"

Kau LELAKI,kau boleh fikirkan?Kau dah BESAR,kau boleh fikirkan?
Itu bukan gurauan,please lah.If kau MATANG,you will never take a joke somethings like that.I MEAN it.Even kau lebih tua dari aku,but dari pengalaman aku hidup ni.
Aku ramai kawan LELAKI,ramai kawan.
LELAKI cakap Blue,aku boleh join.LELAKI tengok blue.Aku pun okay.Teruk ke?
Pergi MATI kalau kau cakap kau tak layan BLUE.
Tapi seumur hidup aku.Diorang tak pernah nak libatkan aku.KAU FAHAM?
Kalau kau rase aku tak open.Yes i am.Aku sangat tak open kalau berkaitan ngan diri aku.
Mak bapak aku jage dari kecik,didik aku.InsyaAllah sampai ke mati aku takkan nak cemarkan nama baik dorang.
Maaf kau,simpan lam kocek dulu sampai aku rase kau MATANG sebagai seorang LELAKI.

Nasihat untuk kau;

Please la belajar apa itu erti sebuah PERSAHABATAN,even aku tak rase kau kawan aku.Just classmate.I mean it.Kawan bagi aku seseorang yang takkan nak jatuhkan kawan sendiri.Kau pun kene belajar erti apa itu KELAKIAN?LELAKI SEJATI will think twice before do somethings.Please la..Its JOKE? or somethings DEGRADING someone?
Even aku tak tegur kau or kau tak tegur aku.Tak luak pun kan?
So better just ignore each other.Okay?And one more things.Aku bukan jenis PEREMPUAN yang boleh kau gurau mende mende macam tu even kau nampak aku open.And aku bukan jenis PEREMPUAN yang lemah,senang senang nak maafkan orang kalau kau merayu.FULLSTOP!


You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images