feel

Assalamualaikum.

Curently at KUANTAN.Home sweet home.Tapi mmg rumah pun tak kenal aku.Balik sini jumaat lepas tapi busy memangjang and esok balik kl baru harini ade mase duk rumah.Huh!Time macam ni,i need someone to talk.Entahlah.Malas nak ganggu kawan.Just write here,so i will feel better.Hmmm..I try to smile to others but my feelings?Who's care?Ye aku tak faham kau.Sangat tak faham.Really don't understand.Aku pun tak faham ngan diri aku.Ape lagi orang.Kan?I am not desperate person.I am not egois like you.My friend will laugh.Are you sure Shafika Suhaimi?Yes i am.What nounsense are you talking about?Dah.dah.aku bosan bile aku jadi aku.I always try to be best,not to be LOSER without thinking that how much pain i will get.
Yeahhh..time to packing of goods.Tomorrow i will back to KL.
Goodnight WORLD!

ANGAUUU!

Assalamualaikum..

TERBAIKKK!Dah angau semua terbaik kan?Sumpah cair kau senyum tadi.Tapi kawan aku cakap.Aku ni,mana yang tak cair kalau jantan semua.Gedik kan aku?
Bile dah angau,amek kau.Rase nak tulis pasal die 24 jam.Nak luah kat sesape kan takut nyampah.Tulis sini pun memang comfirm orang nyampah tapi sape suh bace.Wakaka.

Kemain lagi eh kau,sengih sengih cam kerang busuk.Walau aku tahu kau tak sengih kat aku tapi aku dapat rasakan kau sengih untuk aku je.AHAHA.*ayat perasan tahap gaban*
Bila kau senyum je,nak je aku penampo laju laju.Apehal kau nak wat aku caer lagi?
Nak gugat aku je tahu.Cehhh.Tibe tibe hangin tak tentu pasal.

Bile dah angau ni,sindrom pun ade gak kadang kadang.Kau ni kenapa lah COOL sangat eh?
Tension weiii!Aku ni plak dah macam orang gile hari hari nak rindu kau.Kau ingat kau HEBAT sangat?Dah jadi tetibe aku emo.

Okay.Esok jumpa lagi erk MR.COOL.
macan MR.COOL nak jumpa kau SHAFIKA SUHAIMI oiii..
AHahaha..



gamba takde kaitan pun tapi aku rasa gambar ni COOL.AHAHA!

joke?

Assalamualaikum..

Yeahhh..Saturday sweet day!Mane tak sweet,masih bergolek atas tilam.
Just wanna share some story.Not story sangat la but i only can write here.How sad i am right?
Kawan semua jauh,family jauh.Kentut busuk pun jauh.Blogspot je dekat.
Bad day semalam.Actually sangat terok bagi aku.Okay fine if korang rase aku saje nak besar besarkan.Kan?Before tu,Welcome to Blogger World to IKA..Jangan nak mengarut sangat la tulis post tu.Hyee tawan-tawan.Its something Tak Boleh Bla.Ahahah.
Okay thanks for....Si ika ni memang sangap kat aku actually.Ahaha.Every 5 minute,die akan post status kat fb pasal aku.Okay thanks my fan.*Konon artis plak*

This is actually entri for someone,so kalau tak faham.Memang anda takleh faham.
Sorry kalau cakap hati aku keras.Yes,memang pun.But aku susah nak marahkan orang and susah nak berase hati ngan orang.Tapi kalau dah aku marah.Seumur hidup aku boleh tak tegur or maafkan orang.Well,aku tahu yang memang dose tak maafkan orang.Right?
I want emphasize here that I am NOT a good person.Get it?So please dont say this to me.

"Sedangkan Allah ampunkan umatnya,apatah lagi manusia" "Sedangkan Nabi Muhammad pemaaf,apatah lagi kita"

Kau LELAKI,kau boleh fikirkan?Kau dah BESAR,kau boleh fikirkan?
Itu bukan gurauan,please lah.If kau MATANG,you will never take a joke somethings like that.I MEAN it.Even kau lebih tua dari aku,but dari pengalaman aku hidup ni.
Aku ramai kawan LELAKI,ramai kawan.
LELAKI cakap Blue,aku boleh join.LELAKI tengok blue.Aku pun okay.Teruk ke?
Pergi MATI kalau kau cakap kau tak layan BLUE.
Tapi seumur hidup aku.Diorang tak pernah nak libatkan aku.KAU FAHAM?
Kalau kau rase aku tak open.Yes i am.Aku sangat tak open kalau berkaitan ngan diri aku.
Mak bapak aku jage dari kecik,didik aku.InsyaAllah sampai ke mati aku takkan nak cemarkan nama baik dorang.
Maaf kau,simpan lam kocek dulu sampai aku rase kau MATANG sebagai seorang LELAKI.

Nasihat untuk kau;

Please la belajar apa itu erti sebuah PERSAHABATAN,even aku tak rase kau kawan aku.Just classmate.I mean it.Kawan bagi aku seseorang yang takkan nak jatuhkan kawan sendiri.Kau pun kene belajar erti apa itu KELAKIAN?LELAKI SEJATI will think twice before do somethings.Please la..Its JOKE? or somethings DEGRADING someone?
Even aku tak tegur kau or kau tak tegur aku.Tak luak pun kan?
So better just ignore each other.Okay?And one more things.Aku bukan jenis PEREMPUAN yang boleh kau gurau mende mende macam tu even kau nampak aku open.And aku bukan jenis PEREMPUAN yang lemah,senang senang nak maafkan orang kalau kau merayu.FULLSTOP!


Dear Classmate ♥

Assalamualaikum..

Actually today was Sunday.What the Fish?Everybody know it.ahaha.Today is actually time for rest or dating right?erwwww..But i gonna go to campus Lorh.Yeahhh!
How Rajin I am.Dear my new Friends,i mean my classmate now.Sorry for being selfish,yaa i know i don't help you all in our project.Its not about how MALAS i am.Its about you know what.I would do something that i SELESA with it.Bukannya aku tak SELESA ngan korang but ENTOH la.And for those yang ayat nak gempak je kan about this project.Come on lah.Don't tuding jari la kat orang lain.Yeahhh,nampak that i very coward to tegur kan?Malas nak gaduh la.Kang aku bunyi baru dia tahu kan perangai aku.Hmmmm..I try to being so COOL like MR.COOL ♥ ♥ ♥.ahahaha.I try to change myself,but part yang nak senyap to lambat sikit.So you guys please la,cakap jangan nak gempak sangat boleh?Nak penampo laju laju?Ahaha.just joke dear.Now seriously i feel better when with you guys and i know someone not PUAS HATI with me.But i will do my best la kan?And please jangan nak amek hati ape aku cakap.So don't be so annoy with me when i use ayat ayat yang nak kena pelempang.

"Aku memang hot dari kau"
"Kalau takde aku,mmg tak hot gamba ni"

Its seem like that la.Memang ayat nak kena terajang 44 kali kan?I just wanna fun to myself and with you all.Try untuk tidak teringatkan masa lalu with my old friends.That the best among the best.Buat hari aku riang.Aku nak macam tu with korang.Yesterday feel so sad when see you all lepak and nyanyi2.Omg!Sngat rindu masa lalu ngan kawan kawan lama.Sometimes i always think,how FOOL i am study here but know i wanna say how GOOD and BEST study here with you guys.
For those yang nak gadoh2 tu.Matured la beb.Hmmm..Umur pun dah remaja right?Aku pun tak matang but ade tempat tempat la.Takkan 24 jam nak macam ni kan?Yang mana mulut cibai puaka yang hipokrit.Boleh pergi mati.
So..So sorry and LOVE YOU ALL!





*Apabila aku mule merepek merosakkan bahasa,konon hot la kau eh ika tulis bahasa penjajah.ahahaha*

#MR.COOL aku teror english,so nak ikot die gak.ahaha#

MR.COOL!

Assalamualaikum..

Secret of heart nobody know.Everyday is more meaningful.
Tired and sick of it.Time kill me.Days of mysterious.
Despite all the smiles and laughter.
My spirit and soul is YOU!!!

Okay.sekadar luahan hati yang tak bermakna.Sekadar ayat penghibur lara.
For the myterious MR.COOL
Saranghe




*Entri macam haram kan?ahahaha*

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images