Bergayut boleh mandul??!!!


Asalamulaikum..

Semalam kawan aku call,bukan sahaja semalam.Malah hari hari kami bergayut.Macam pasangan bercinta,Nasib kau perempuan,kalau tak dah lama aku mintak kapel ngan kau.ahaha.Dan aku baru dapat satu fakta dari Naim selaku kawan a.k.a kentut busuk aku.

"Bergayut lam phone boleh mandul"

Pernah dengar?Aku first time dengar.Tak tahu sejauh mane kesahihan die.Ececece.Berpuitis ayat kau nyahhh..
Aku:Farah,aku taknak bergayut ngan kau dah sebab nanti aku mandul.Tak dapat la anak comel macam aku.*ayat nak kene pelempang* Farah:Kalau kau mandul pun,aku mandul gak la eh?ahaha

Aku kena pergi.Nak buat assignment.Rajin kan aku.Kalau makcik makcik baca nih mesti semua berebut nak buat menantu.Iyeee aku tahu memang betul kan?ahaha.
Okay chow.Sape tahu pasal fakta ni,share la.ngeee~

Two path in life.


Assalamualaikum


I walked away towards the road
I am not sure which way
The way that i need to make decision
The road that will be choosen have a same way
But i need to choice,no matter what

I do not want to choice

The two road are safe but mybe the way to go through is different
I am in confusion think both of road
I need to turn back because i choose both of road.
I found another way that does not need me to make a choice

I will think twice to choose thats way even its easy.
Can i?

*********************************************************************

Sometimes life ini macam complicated sangat.Kalau lah aku boleh buat macam lam tv tu.Macam cerita IMPIAN ILYANA sunsilk tu kan best.Setiap ending story mesti akan ada.
Patotkah saya memberitahu si bojes ni saya terkentut tadi?Atau mendiamkannya?
*muke innocent*

Taipkan "YA" atau "TIDAK" dan hantarkan ke 2345

Jalan saya,jalan anda juga.
(ikut suka hati aku je trademark ni aku pakai)

Lebih kurang macam ni la cerita tu.Kire esok tu mane undian tinggi dia pilih dan akan jadikan jalan cerita untuk esok plak.Bagi aku,entah entah die dah siap cerita tu.Saja suh perabes duit.Huh.Tapi dulu masa aku f3 memang tiap tiap hari aku tengok sampai tertido.
Kalau korang tak tahu cerita ni tak tahu la.Aku suka time lydia tu jadi ilyana.Pastu ganti ngan Diana Emir.Kurenggg la sikit.Dah aku bukan nak cakap hal ini.Kau tengok sendiri la.

Memang betul pun susah nak buat pilihan.Kite nakkan jalan tu tapi jalan tu macam tak selamat.Orang pun cakap tak ok.Bila ada yang jalan ok,kena buat pilihan.Bila nak buat pilihan,taknak lukakan mana mana pihak.Bila tak buat pilihan,bagi orang menunggu.Bila orang menunggu menyakitkan hati.Menunggu ni meletihkan.

Perlu ke aku nak pilih jalan orang tak lalu semata mata nak cepat sampai.Atau perlu ke aku nak pilih jalan ramai orang lalu semata mata nak lebih cabaran?Perlu ke aku tak pilih jalan semata mata nak suh orang lain je yang senang lalu?


*Maaf entri ini agak berkias kiasan.ngeee~*

Nota siku:Do not wait for somethings that you cannot sure :)

#sorry for my broken english#

ASSignment!

Assalamualaikum..

Now in Bangsar.huh.Sedih tinggalkan Kuantan.Nak deman pun ade.Well,seminggu aku di Kuantan memang first day je online.Then,terus tak online.Tak jenguk pun blog.Actually sampai sini 10.30 malam semalam.Balik awal sebab nak siapkan assignment yang gile banyak.Satu habuk tak buat kat Kuantan.Hebat kan?Sekarang pun still tak siap lagi.Malas gile nak cari idea.Korang tolong jawabkan please..Ni ha soalannye.

1. You work as a network analyst for large manufacturing company that uses
Windows. After the most recent virus attack, your manager asked you to
analyze the feasibility of switching to a different operating system, such as
Linux or UNIX. Use the web and research the advantages and disadvantages
of switching operating systems. Create a report based on your findings to
answer the following questions :
1 Are alternative operating systems any less susceptible to viruses than
Windows? Why or why not?
2 What is Microsoft approach to eliminating virus attacks?
3 What types of cost are involved in changing operating systems?


2. Your cousin is buying a new computer both for personal use and for operating
his consulting business which he runs out of his home. He is undecided about
which edition of the Windows 7 operating system to purchase with his new
computer. Windows 7 Home premium is designed for home computing.
Windows 7 Ultimate contains features both for home and business user. He
has asked you to review the differences between each edition and help him
decide he should buy. Prepare a report comparing the similarities and
contrasting the differences among the three editions. Be sure includes
items such as features that included with one edition that are not available
in another and cost differences. And last please provide a recommendation
and the reasons why the edition you choose would be best.

Sape dapat jawab aku kasi coklat.ahaha..gile pening kepalo den mahu pikirnyee...
Bye..

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images