waiting for a class..:)

1:40 PM

Assalamualaikum




Sumbak doe..Now at library,sementara tunggu kelas 2.30.Dari 12.30 tengah hari tadi aku online kat library and baru habes chat ngan adib a.k.a moon.Macam bangang je chat ngan die.Nak je aku gelak,tapi faham faham jelah.Bila aku gelak,satu library dengar kut.So better aku wat muke masam and senyum lam hati.Ishh camne senyum lam hati?Aku pun tak tahu,senyum jelah.Kang ade plak orang cakap tutorial senyum lam hati please.Mampus aku nak ajar.Guane nak ajar?ahaha.Btw,sumpah tension..Sal study.Lex la der..baru study sikit dah gelabah.Yelah aku mane penah study cam korang yang sentiase rajin kan.Aku terlebih rajin.Kau tahu.Bayangkan aku ingat first class tu mukadimah je.Rupanya dah masuh chapter la.Tibe tibe madam tu cakap..




"Next week,we will start chapter 3"




Aku dengan blurr nya pelik.Aikkk madam mana pergi chapter 2 ngan 1?Dalam hati jelah aku tanya.Ahaha.Sumpah tak tahu aku belajar.Mana la aku ada bsic sal IT ni.Kalau setakat on shoutdown tu tau la.Bukan fb,bukan blogspot.Please la.Next week ade kuiz.Oh my God.Aku try tengok soalan kuiz.Sepatah haram aku tak paham.Gile la kau ika.Macam mana nak jawab dengan cemerlangnya?Sumpah pening doe.Sampaikan tertido tengah study.Ingatkan tadi nak gi library gi study tapi alahai malang bukak fb chat ngan moon.Gile best die,esok balik seminggu.Aku?Balik hostel sehari.Jumaat ade kelas.ngeee~~Jeles ke mu moon.


Ape pun aku kene study la start sekarang.No more play.No more laugh.No more bergayut..Ohh yee..Cakap sal bergayut.Naim call semalam.Gile penat dengar die belebel.Sampai kul 4 pagi.Nasib kelas aku kul 2.30 harini.Die?Kul 8 pagi.Tak tahu la aku macam mana die nak focus lam kelas.Ntah ntah dengar aku gelak je kang.Erkkkk?huhu.Ok lah.Hampir 2 petang dah nie.Nak gi solat.And ready for a class today.Omg!




*wish me goodluck for a quiz*








Byeeeeee...~~!!








Pstttt..semalam ngan harini puas bergelak ngan naim and moon.Adakah nanti masa untuk aku menangis seorang?grrrr~~

You Might Also Like

2 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images