perangai is kami!

11:24 AM

Assalamualaikum

Tengok syok syok layan korea.Penuh dengan gelak setan aku yang terkeluar.Tiba la part sedih.Masa tulah rasa nak berjiwang nih.Huh.ni pun mood jiwang.Lagu korea kan biase sentimental mula lah membawa jiwa aku melayang ke episod episod luka kehidupan.Luka ke?Of course luka,pakwe takde sampai sekarang.Perangai tak macam betina.Ramai cakap aku macam tu.Well serius tak pandai nak jadi real macam perempuan ni.Macam nages teresak esak apabila kucing tercabut bulu.Or ketawa tutup mulut sambil melihat kiri kanan cover.Or ada sesetengah tu very girlish.I mean yelah kalau dah geng2 perempuan ni lepak.Akan cerita pasal makeup baju.Ha?apa lagi?Kalau aku lepak ngan dak dak perempuan yang gila perempuan bukan cam geng aku.Mesti dorang akan bincang mende yang aku tak pandai nak menyampuk.Aku just boleh wat muka blurr."_______________"errrrr?Biasa girl girl nie suka cakap macam ni.

"You all,kita nak shopping mana bulu mata palsu kita ni?I tak sabar nak pakai tau.ahakkkss"

"Well,you all tahu.Semalam my hubb
y call then dia cakap nak bawa i pergi muzium.Oh i likeee..Ahaksss"

"Tali kasut i cantik tak?Mahal tau i beli.Cantik kan?Ahaksss"



Lebih kurang macam tulah.Macam over plak aku tulis tuh.Lantak la.Aku pakai hentam je.Tak betul kut.Tapi yang penting bila betul girlish nie.Kena ade ahaksss tu.Memandai je aku.Nak kena lempang ke?Ni takde kene mengena ngan hidup dan mati.Yang takleh bla.Serius aku tak suka sangat gi tandas sebab aku malas nak tengok muka aku yang cun melecun tahap ayam hutan ni.Dorang takpe lah.Setiap 5 minit gi tandas.Abes class gi tandas.Nak touch up.Aku gi tandas nak berak nak kencing je.Well,aku tak cakap la aku takde jiwa kewanitaan ni.Cewahhh..Aku suka gak fashion but bukan obses sangat.Then minat gak melawa.Ade ke girl taknak cantik?Gila kau aku pun nak cantik macam Lisa Surihani ke.Ape ke kan?Aku ada gak jiwa kewanitaan tu.Tapi asal depa depa ni duk kata ke aku.Aku tak cam perempuan.Takkan sebab aku takleh join topik topik girlish nie?Well biase aku lepak ngan geng geng aku ni memang takkan cakap topik nie.Biasa kiteorang cakap.

"Wei,rukun iman ada berapa ha?"

"Wei,rukun islam ada berapa eh?"

"Kau tahu tak nama iman yang jadi iman kat surau tadi?"





Dan banyak lagi pasal keagamaan yang kiteorang bincang.Yeee ayat nak kene penyepak.Well,jangan la dengki ngan kiteorang.Brutal tapi beriman.Ahaha.Dushhhhh!Meluat..Actually kiteorang suka ngumpat.Ngeeee~~Nampak sangat kteorang very girl kan?Ngumpat kan keje perempuan.

10 fakta penting kami the geng

1.Kami pempuan tapi tak suka sangat buat kerja perempuan seperti mencari kutu,menjadi bendahari dalam kelas dan sewaktu dengannya.

2.Suka nak jadi cantik tapi tak suka mengambil masa lama nak berdandam.Just tepek je bedak yang ada.Takkan membazirkan air mandi ber jam jam.

3.Suka berfashion tapi tak suka shopping lama lama.Just beli apa rasa nak beli.Takkan membazirkan waktu nak pilih pilih ni.Pilih sekadar amik mood.Erkkk?

4.Suka bercinta tapi tak suka berawak saya.Bersayang ayang.Berbaby bie.Ber polan Ber mulan dan sewaktunya..

5.Sensitif tapi tak amik port la kalau setakat kambing gelakkan kiteorang.

6.Berjiwang tapi bukan post kat fb setiap 5 minit.Ayang sayang ayam.Bwekkk,nak muntah!

7.Ada masa sedih nak nages gak tapi bukan sebab kucing semput lelah.

8.Suka jugak bincang hal hal perempuan tapi bukan tanya "Ehhh,kau bila habes period?"

9.Suka pink jugak tapi bukan sampai hari hari pakai baju pink.Beg pink,kasut pink.Semua pink.Huh.

10.Kami sukakan lelaki bukan perempuan.WE ARE NOT LESBO.GET IT?"





Aku blahhh dulu sebelum korang naik meluat.ngeee~Peduli hape aku!

You Might Also Like

4 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images