New life?

8:18 PM

Assalamualaikum


Please
show the happiness
Happiness that can make a quiet heart
Every day I find happiness in tranquility
Is increasingly tormented
I try to be patient until I make shed tears
I have not asked for mercy
But a bond of friendship that can give me happiness again

**********************************************************************
****************
Serius aku still takleh nak biasakan diri dalam dunia baru aku.Aku rindu kehidupan dulu.Aku tahu hidup harus diteruskan dan aku kena semangat.Tapi makin hari semangat aku hilang.Aku try nak ngam ngan classmate,roomate but i can't.Tadi pun korang tau,semua class cancel and aku tak diinform.Yes,memang bukan salah dorang sebab yelah aku pun macam kera sumbang lam class.Then macam mana dorang nak inform.Sumpah macam orang gila bangun pagi gi kelas kul 8.30 tapi rupanya cancel.Then wait in library until 10.30 foe a next class pun cancel.Ya Allah kuatkanlah semangat aku.Aku hanya mampu menangis dalam hati tadi tunggu macam orang bodo dalam library.2 jam alone.Next class kul 3.30 petang.So aku terpaksa menunggu sorang diri 5 hours alone too.Serius syukur sangat sebab at least even aku takde kawan and alone.Aku still boleh wat bodo.Kawan ngan diri sendiri.And sorry Fara and Safura for disturb you with my problem.Problem yang ntah ape ape and tak patut.Kadang kadang rasa nak je balik kuantan.Sebab terlampau bosan.Oh my God,give me a stren
gth to go through this.And last class 3.30 pun cancel.Banyangkan..patut ke aku tak sabar.Dah la dengan bosan menunggu tapi terpakse dengar berita yang class tiga2 cancel.Sumpah sakit hati,Ye aku tahu salah aku sebab tak bergaul.Tapi aku susah la nak ngam mula mula camni.Better wat hal sendiri but a problem is.We live in social life.So thats why we must mingle to others.Hari hari mendatang aku macam mana agaknye?Alahai..


*sumpah sedih sampai tak sanggup nak teruskan pembelajaran ni*




Please pray for me :(

You Might Also Like

0 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images