Life without memories

3:06 PM

Assalamualaikum.

Now lagi bosan tahap gaban.Seperti biasa kalau ada mood nak menulis and bosan mestilah aku rasa nak post something la kat sini even takde orang baca kut.Lantak mak la nak post apa.Ke guane?Actually baru abes berkomen romen bersama teman busuk saya Wan Najwatul Farah.Alahai dia telah buat aku berjiwang sebentar.ahakkszz*gedik nak mampos*
Well,actually nak share something that i think about this life.Yes seriously do not know what a problem she had.Omg how bad i as friend rite?dia terlalu berahsia and aku plak jenis tak suke tibe tibe nak busy body tanye asal dia mental semacam kat pesbuk.Yang aku tahu we banyak komen sal kehidupan and kenangan.Dia terlalu banyak kenangan kut sampai susah nak pandang ke hadapan.porahhh kau ika.Konon kau bagus takde kenangan.ngeee~..But aku still boleh wat dono cam nothing happen kut.Ahaha.Semua orang sama,bila dan kenangan yang lalu tu datang menjelma.Hidup mula lah rasa macam lagu lagu sedih tu mengejek kita.Tergiang giang kat pale hotak ni.Tak tahu la kalau anda anda semua kan?kalau aku macam tu kut.


Bagi aku kenangan macam angin.Well kenapa aku cakap macam tu cause entah la.Bagi aku angin nie datang kita tak sedar tapi rasa.Well,kenangan is macam tu kut.Tak sedar bila ia hadir tapi ingat.Oh sangat berbelik ayat kau cik ika.Forget it kalau tak setuju.HuHu.And who those selalu hingat kenangan kenangan pahit nie.Udah udah lah ujang woi..Pandang kehadapan.Banyak lagi liku liku kehidupan yang kita kene tempuh.Semakin hari kita akan tempuh bende baru.Bukan ke belakang okay nyahhh nyahhh semua.Awww..*gedil lagi*

Prefer pade aku lah.Macam kau kau orang gak.Selalu time sorang sorang ingat la mende mende lame mule la keluar lagu tangkap leleh.Aku nie jenis berjiwang.Suka ingat pasal cinta cinton.Ahaha.Tak tahu la korang kan.Pasal family ke.Kenangan pasal study ke.Pasal sedara ke.Pasal kawan pada kawan punya boypren ke.Pasal kenangan yang kucing kau yang tengah nazak ke.Ok cukup la contoh dan seumpamaan yang aku bagi.Aku banyak kenangan dengan si dia.Si dia tu bukan prefer pakwe aku,Si dia tu pakwe orang yang aku takkan dapat sampai bila bila.Ahaha.Tu jenis aku.Suka mende yang hak milik orang lain.Well,lain orang lain ragam.

Kenangan nie mmg payah nak lupa.Lebih2 lagi kalau tinggalkan kesan yang mendalam kat hati.Jangan nak menipu diri sendiri cakap."Sorry yek,i bukan jenis orang yang ingat mende2 lame.I maju kehadapan"ohhh..Ayat nie memang nak kene pelempang ngan aku.Gangster sangat ke kau ika.Well you know me.*muke kerek cam bangang*

Kawan aku cakap dia taknak perit la hidup ni.Sorry dear,kau kena hadapi nye.Lambat laun still akan ada perit pedih sukar lam hidup.Tanpa keperitan itu bukan kehidupan.Keperitan la mengajar erti hidup yang sebenar.Just look front u and think how to handle your next life.Kau kena kuat tabah even kau takleh.Sentiasa menunggu dan sedia ape pun berlaku dalam hidup.Kita takkan dapat kebahagian kalau tak tempuh keperitan.Bukan pandang kebelakang and nyesal ape yang berlaku masa lalu.Penyesalan tu tak kemana.Just pandang ke hadapan.And for sure jangan biarkan penyesalan berulang.Wahhh,pandai kau bercakap,Tak rasa tak tahu la.Well aku peduli ape.Aku rasa nak bagi nasihat kat orang.Ahaha.Byeee.Selamat berhujung minggu bersama tersayang :)



Let memories gone,the future is the best Do not remember things that go Let it pass as memories in heart


WE ARE NOTHINGS WITHOUT MEMORIES





You Might Also Like

2 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images