Gocohhhh Jom?

7:40 PM

Assalamualaikum

Entri ringkas dan bergaya ni untuk someBODY yang doh hangin pasal belog aku.Actually bukan belog aku.Belog kami yang mempunyai lagu.Kat sini i nak terangkan kat u all why we letak lagu ok?*nada gedik ala ala princess*

1.Kiteorang bubuh(letak) lagu ni sebab kiteorang comel *angkat bangkul letak ats kepale*

2.And kalau nak tahu kiteorang bubuh lagu ni sebab kiteorang cintakan muzik.Bak kata orang pakistan."Music Is Our Soul"

3.Bila bubuh lagu ni,kiteorang rasa best and bangga dan rasa macam nak masuk lam belog ni.Hari hari kiteorang rajin nak masuk belog kiteorang sebab ade lagu.So ini dapat menaikkan semangat kami untuk berblogging *suara ala girlish k*

4.Fakta penting adalah belog kiteorang,so lantak kiteorang lah.Memang kiteorang nak suh korang hangin wat entri pasal lagu dalam belog kiteorang.Femessss gitu.Makk like nyahhh..Awwww!

Sangat kegadisan tatkala menulis semua ini.Ada soul.And to all hater please chow from my belog.Aku tak suh korang bw kat belog aku.Tak suh korang dengar lagu belog aku.Tak suh korang open banyak tab.And tak suh ape ape lah kat belog aku.Ade aku tulis.

"Ohhhh..i begging to you all.Please listen to my music or i will die.Please dear readers all"

Ohhhh..Tidakkk!Tak penah okay.Aku memang suka letak lagu kat belog aku sebab aku suka bukak belog aku.So takde la boring bila aku bukak belog aku.Boleh lah melalak.Aiii maklumlah suara aku nie merdu.Serius merdu sampai beratur ratur orang nak lari dari aku.Sampai yang menyampah entri ni ikut suka ati lu olang la.Gua tak mahu cakap manyak.Cakap manyak pun tak gunee ooo..Gocohhh Nok?Ahahaha..


*Sorry for those don't agree or like my entri or menyampah.Ape aku penduli"





Our blog is our rule

You Might Also Like

2 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images