aku buat apa yang membahagiakan aku!

9:03 PM

Assalamualaikum..

Aku suka buat bende pelik
Aku suka mencarut
Aku suka marah
Aku suka tido
Aku suka makan
Aku suka emo tak tentu pasal
Aku suka buat apa yang orang tak suka buat
Aku suka buat apa yang aku rasa nak buat
Aku suka bila orang tak faham apa aku buat
Aku suka apa yang aku buat sekarang!

Stop.Okay apa yang buat semua membahagiakan aku.So buruk,teruk,jahat,puaka semua aku.Janji semua tu boleh membahagiakan aku.Aku tetap aku.

Nota siku:Entri ni khas untuk yang baru je kenal aku tapi tak kenal lagi perangai aku.






P/s:Kenal lu orang tu sepenuhnya baru nak comment romen.Nak bagi nasihat free.Setakat baru kenal nama aku ngan ayah aku dah bising nak sound sound aku!

You Might Also Like

4 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images