kuantanggg!

Assalamualaikum

KUANTANGG!
Its been one month i don't update
Yaa.feel missing!
Busy membantu my parents kat gerai dorg.
Well.anak baik katekan!huuu
Eh sangat rindu banget deh sama kamoo kamoo
Hey!!Yang stalker blog nii.Imissyousomuch.
Miss nak hangout ngan korang.
Sini hujan je memanjang.Dah time2 hujan mmg la gersang!
Hahaha.Shit la kau punye ayat.Gersang rindu dehh.
Hujan mmg ber feeling abes.Berindu abes.
I hope next sem will be better from this sem
I really2 wanna struggle.Yaa..
Thanks and so grateful for this sem.
Overall result so much better than last sem.Alhamdulillah
Kbai.Love you guys whoever who you are :)



ape kejadahnye pic aku?
Time aku edit tengah dengar lgu kakak aku.Adela.BAHAHA.
"Neverminds i find someone like you but when i find it you don't know
.Then please take me again,i swear to do the best.Pleaseee"

Ini versi aku.Dah dah off nak nages.Sebak!

Icity :)

Assalamualaikum


Thanks for make my day.
Love youuu la.Mmuahhhh <3
Location : Icity kul 2 pagi.Kau ade?Memang kiteorg je memeriahkannye.ngee~




You are rock guys.




The awesome of ehsan.hafiz and yun.Sumpah stylo habes la dengan korang.
Muke ganas dalam hati ade taman.Setia abessss :)




Moon.tak sangka jumper kat sini.Kawan lame :)
Teheee.thanks sbb kau snggup dtg walaupun dh pg.ngee~
Lebiu la kawan <3


Note:
Forget the
sorrow, conflict, frustration, yearning, suffering
Today the world is ours
Just smile together :)

mulut longkang

Assalamualaikum


"MULUT LONGKANG"?
I know I am not a good
and never again changed for the better
but I try to keep quiet so i never hurt people
If the silence I could make a million people in the excitement
I will do even if no one knew what I felt
I try to change but i am still who i am
I'm just ordinary girl with thousand lack
Lack of thousand i replace it with a thousand sacrifices
Who's knows?Who's cares?
I'm just only can bear it in own
I'm just waiting
waiting for something that is not identified
continue to wait without despair
expect happiness to come

How long?How long?How long?
I only can cry and cry but only in heart
No one cares,no one know :(


Note:I know i not in mood when i write this.sorry for the emotional feelings.I just can only express in here.For someone,thanks for make me laugh for these few days.
i enjoy with you but more thanks when you make me not in mood.
Since a long time i do not cry,thanks.

JIWANG

Assalamualaikum


Sebalik senyuman ada kesengsaraan
Sebalik kesengsaraan ada kebahagian
Sebalik semua ini ada hikmahnya

Jangan menunggu sesuatu yang belum pasti
Jangan mengharap belasan yang dan ihsan untuk dikasihi
Jangan mengharapkan peluang jika kau tak hargai

************************************************************

Ada masalah ke kalau aku jiwang?
Takdekan?
Merinduimu itu sangatlah menyakitkan
Malah lebih berbisa dari pisau yang menikam dada.
Oh ayatmu.SHIT!haha
Dah dah memang aku rindu kau.Sangat rindu.
Ramai orang kawin.Esok kita kawin ye sayang.
Apa aku melalut malam malam ni?
Okay bye.I miss you peeps!
Miss you.I MISS YOU AND I LOVE YOU!



Wajah yang penuh cahaya keimanan.Wink*HAHA

Aku tak tahu motif aku letak gamba budak gemuk perasan tahap gaban ni.
Oh tapi die ni punye satu hati.Hati yang baik.
Well.Die tak cakap.Aku yang cakap.Baik kan die?

THE SHIP

Assalamualaikum

Hello world.Program tonight nothings.
Housie ramai yang balik.
For tonight just me and ekin stay.
Yang lain balik raye.
Aku?Pagi raye baru balik.tiket abes.DAMN!
Before kak ema and aten berangkat ke kampung halaman masing2.
Oh kenapa dengan ayatku yang begitu formal?
Pergi the ship.Sempat melepak.
Then lepas abes makan baru ingat nak snap pic.




serius restaurant ni giler cantik dan unik
Do visit okay peeps.
Oh berangan.nanti ade pakwe boleh la kite ke sini sayang.
HAHAHA.

note:memang nampak restaurant ni cantik apabila melihat kami semua.HAHA


letih giler vavi :)

Assalamualaikum

Actually time update blog ni.I still belum tido since last nite. Yap.So tired.Freaking tired. Going back Melaka- KL 4.30 pagi baru smpai.
Then siapkan final project until pagi.
Teruskan usaha ke kelas dengan gagahnye.
Then balik rumah.Lepak jap.Continue ke kampus to do Final project for Programming.
Damn damn crazy doing it.
Now baru lepak atas katil.Update belog.
Well,since i have not slept yet.
I have to update this belog because wanna tell a world I am SUPERWOMEN!
how great i am right?WELL.. Yes i mean it.*in serious face*

Oh dushhhhh!Stop it IKA a.k.a comey.
Yeahhh.im damn damn cute lorh.
LOH??? cause lack of slept,i almost become crazy. Now you are crazy IKA.
come on!Wake up..
*muke tersedar* "HELLO WORLD"oh shit!hahaha. Sorry for merepek.Actually sgt letih.
Sngat sangat ta
pi ade mood nak update.
Finally done for IMD presentation.
ALhamdulillah.
Bye world.bye peeps.
I love you sayang!




idk why my "NUR" always can see thru the pic.Seriously form ori pic.wink*haha.

NOTA BONTOT:SEMAKIN LAMA AKU MERINDUIMU,SEMAKIN LONGGAR LUNTUT AKU!

mcd :)

Assalamualaikum

Oh since these few day i have research about ice cream.Yummy!
Its for my assignment too.For graphic design.
My group have to design and create new branding.
We decided to do DUMMY YUMMY company.
Sound greats right?Its like Baskin Robbin.
But we use Tutti Fruity concept.
So tired when research about ice cream coz my appetite is very high on ice cream.
Last night,me and roomate have spent a large wall's ice cream in one night.
My god.Demn!
Today after classes our classmate decide to have mcd's ice cream.Yummy!







Sometimes it lasts in LOVE but sometimes its hurt instead
Demn.I miss you mr.cool <3


Outing with housie :)

o
Assalamualaikum


Hello Sunday!Oh damn.Actually,Hello earlier monday.Yawww..
Just in mood when i wanna post some pic when i hangging out with housie.
Selalu keluar tapi kali ni macam rajin nak publish pic.
Lets pic tell a story today okay peeps..



This pic is for our project awarness in breast cancer.Please support it.


Thanks for abang handsome for snap this pic.Like retisss youwww!


Please look at the cutiest swift behind us even we all more hot than that car.haha
anyone wanna buy me swift?


Nur cahaya itu aku.Bukti orang beriman tidak perlu dengan kata.
Hanya gambar mencerminkan segalanya.Oh shit ayat.HAHA.


Okay guys.Goodnite and have a nice day.
Hope tomorrow have a new story :)

exploding

Assalamualaikum


Monday that empty.No morning class.
No meals in this morning.I mean him :)
Always wait for monday will come but today was disappointing me.

******************************************************************

Is how long i didn't see you
Mybe i hope you miss me as i do
love between us no hindered
even the end of the age I would love yourself
I'm just waiting for you, said you love me
I would love to love you, my love

When you comes in my life even in my dreams
I want to be with you forever
even until the end of life
maybe you do not understand the purpose of my heart is up t
o you
Now I would love yourself until the end of time
.







Love is not a beauty, if not it can be discharged
Love is not a certainty if no reply
Love a painful ,longing ,death and misery
That what love teach us.

p/s:IDK why my hearts just like exploding everytime i remember you.miss you like crazy :(


Bengis ke?

Assalamualaikum


Aku ni bukan ganas mana pun.cakap je ganas.Lam hati ade taman.Kalau pensil jatuh boleh nagis.Oh serius tak tipu sebab aku pernah menangis kerana pensil.Bodo kan?
Moral of the story serius aku ni bukan lah ganas ke ape.
Mana taknya.Orang selalu je cakap aku ni kalau ngan pakwe macam mana?
Well.seriuslah takde pakwe sekarang ni.Sebab takde pakej.
Tak cantik,tak cun,takde ape ape.Perangai pun tak elok mane.
Oh.Down lah.Orang yang kenal bertahun tahun dengan aku pun tak dpt ramal aku.
Aku memang susah diramal.Angin tak tentu arah.
Cakap macam nak gaduh.Emo tak tentu pasal.
Time happy.Dunia ni macam milik aku sorang.
Cakap pasal kalau aku.Aku ni memang akan selalu menyakitkan orang.
Siapa yang tak tahan ngan aku.Aku takleh watpe.
Oh.dah try banyak kali.Tapi nilah aku.
Kalau aku dengan someone special.Orang tu je dapat tahu macam mana aku.
BAHAHAHA.Jiwang kan?
Tapi tak dinafikan aku ni memang banyak menyakitkan hati.
Oh susah lah.Please la bertahan.Teringat kisah kisah dulu.
Rindu dekat sorang member sepupu aku ni.
Serius baik.Tapi aku memang tak pernah nak hargai apa depan mata.
Aku memang suke orang yang tak menghargai aku.
Pelik kan?
End of the stories.Aku bukan lah seorang yang ganas sangat.
Cakap aku yang kasar tuh sekadar sesuke hati.
Takde maksud ape.Untuk sape2 yang tanye.

"Macam mana la pakwe or suami kau nanti kalau dengan kau?"

Ni ha lagu jiwa aku.Ngeee~





Shadow!

Assalamulaikum


Freaking tired lah pursue your shadow.
Everytime kinda miss you.
Everywhere your face in my minds.
Everysecond you stick in my hearts.
Everytime,everywhere,everysecond YOU,YOU and YOU!
I am stupid right? Crazy right?
What can i do?Its just happen without my will.
When i closed my eye,you will appear.
When i sleep you appear too in my dream.
When wakeup.you again.
Please run away from me.
I am tired when i am not able to fact this pain.

Only me will be in hurt.You will smile without any worries and fears.
I will continue my life with your shadow near me.Suffer like crazy.
Thanks to your shadow that stick into my life.
I will become more crazy and crazy.Thanks you.


I hope when i wakeup from my dreams. Its just in my dream i love you.

My story Love

Assalamulaikum

From once
I love you
you know it, you still pretend
I still remember when you looking at me
which has made ​​me love you
This is how my love story begin





Entri perasan tahap gaban.AHAHA.Oh this pic is cool hella lorh!

mati

Assalamualaikum

Aku nak mati.Aku bukan kuat.Jangan buat aku sakit hati.
Aku bukan jenis meluah.Aku bukan jenis pencerite.
Aku bukan jenis menangis.Aku bukan jenis tunjuk aku sedih.
Tapi dalam.Nak pecah dada aku kalau aku pikir.
Aku bukan sempurna tapi aku cuba yg terbaik supaya semua orang tak kecewa.
Tolong jangan buat aku macam ni.
Aku memang tak dapat nak tahan apa aku rase.
Tolong..Tolong..Tolong..
Aku memang merayu.Kalau kau jaga hati aku.Aku boleh jaga hati kau.
kbye.



hem

Assalamualaikum

The blues of Monday.Dengan mood mental pepagi.Mood hilang kelaut.
But everything smooth well lah.
Hem.IDK how im feel.I am not enough strong lah.
Kadang kadang rasa nak quit je Unikl.
But fikir mak bapak.
Hem.Course aku amek bukan jiwa aku.
And KL is not my life.I miss my old life.Really miss it.
Tak tahu nak beritahu perasaan macam mana.
Kadang kala seronok.Kadang2 down.
Is better when i in first sem even thats time i do not have any friends.
Is not about friends.But just me is problem.
Why i feel uneasy when i wanna go to class.
Arghhhh.Kinda miss you.
Yaaa.I know people change.I do not blame anyone but i just feel...hem
okay lah bye.Is a merepek time
Goodbye..


Mr.cool is not cool yet.Demn!Hate your changes.

This women is me!

Assalamualaikum
One woman love you
That women love you wholeheartedly
She follows you around like a shadow everyday
That women cries as she laugh
Just how..How much more do i have to gaze at you alone
This love came just like a wind
This love is like a beggar
If i continue this way,will you LOVE me?
Just come a little nearer..a little more.
If i take one step closer to you,Then you take two steps back
I will love you is next to you even now
That woman cries.

That woman's personality is coward
So,she learn how to be brave
That woman's heart has many story that she can't tell even tell her bestfriend
Her heart is filled with scars,So that woman..
You..She loved you because you were the same way.
yet another fool,another fool..

Can't you look at me?

I want to be loved,baby..
Everyday in my heart,just in my heart.
I shout and ...
That women is next to him even today..

Do you know that women is me? You are not doing this to me even though you know it? You're probably don't know.Because you're FOOL!

*Its hurt to me continue this*
if i can.I will forget you.SERIOUSLY.

kawan

Assalamualaikum

Giler lah harini.Satu rumah aku buat spek stailo mailo.Aku sampai perabeh duit beli due spek.
Murah siott.Sekali ngan power la.Aku memang la rabun tahap gaban kan?
Nak upload pic mmg malas lah kan.

Hem.kawan.Jangan cakap belakang belakang boleh?
Sebab aku sayang kau.Aku malas nak berase hati ngan kau.
Sebab sayang nak putus persahabatan.
Malas nak bermasam muka.
Malas taknak bertegur sape.
Sebab aku sayang kau.
Aku dah try senyap.Tak cakap banyak.
Gurau pon kurang.
Kalau rasa tak puas hati pendam.Better lah kalau aku tak dgr.
Terima kasih.

p/s:Aku susah nak sayang betul betul kawan ni.Please lah jangan buat aku kecewa.

JUJUR

Assalamualaikum

Aku memang tak berani nak berhadapan dengan kenyataan.
Sebab kadang kadang kenyataan tu penipuan.
Ya.Pengajaran lalu banyak mengajar aku.
Pengecut adalah benda bodoh
Baik jadi kental.Pentingkan diri sendiri
Dengan ini je diri terselamat.Buat baik berpada pada.
Biar jahat asal selamat.
Tak perlu nak uji uji aku dengan idea terlalu bernas.
Bosan.Maaf kerana selalu lari dari persoalan.
Biarkan seribu satu persoalan.
Jawapan yang tak pernah terjawab.
Aku bukanlah pengecut.Cuma bagi aku masa nak mempercayainya.
Tapi aku susah nak percaya.
Peluang dulu pun terlepas kan?Sebab aku tahu diri aku.
Oh aku memang emosi malam ni.
BYE!


Susah kalau realiti sebab aku susah nak percaya.Maaf kepada si JUJUR.

Oh.tidak.Jangan pergi.

Assalamualaikum

Tajuk pon dah tahu betape seriusnya aku tatkala ini.BAHAHA.
Nak je aku tulis "JANGAN PERGI ATAU KAU MATI"
Pantang perempuan dahi jendul.tersembul sana sini jemput beraye kat umah.
Nak je kau pergi kan?Aku cakap jangan pergi.JANGAN.PAHAM?
Dah aku ni sape nak halang halang?Bakal isteri kau nanti lah.AHAHAHA.

Perempuan ni pon same gak.Dah cun melecun.Pergi la cari handsome smart kacak2.
Jangan lah cari COOL aku.BOLEH?
Dah mental aku malam ni.Mood nak buat assignment pon tergendala.
What should i do?
Dah yang kau sibuk ni apehal ika?
Lantak orang lah nak beraye ke.Nak beromen ke.Nak bergeli ke.
Ade kaitan ngan kau.Dah dah gi buat assignment.Panas dennnngggg!
Off.Buat assignment!

*bile pemikirin ke tahap dewa.hati dan perasaan tak dapat dikawal.BAHAHA*

Cari rumah

Assalamualaikum


Oh hari isnin yang gile.Penat nya cari rumah.But okay lah boleh jalan jalan.Tapi penat!
Kesah rumah aku yang horror membuatkan kami sekeluarga terpaksa berpindah.DEMN!
Dari pagi ke kelas sampai ke malam baru balik.
Assignment agak la memenuhi.Ade sape nak buat?FREE sahaja.BAHAHA.

Hari ini masa macam singkat.Sebab Sebab Sebab...
Okay bye.Selamat Malam.
*Sebelum sempat aku merapu dan berjiwa kacau*


#Akhirnya kembali ke kg.baru aku rase#

terkilan!

Assalamualaikum

Raye ke-4 baru dapat menjenguk jenguk lappy dan juga belog kesayangan ni.Ngeee~
Its been busy la raye ni.Seriously balik ke kuantan,terus hidup aku menjadi tunggang langgang kesibukan yang melanda.Sangat terkilan tak dapat beraye rumah kawan kawan tersayang.
Dah name pun busy.Balik dari Kuantan,terus berjumpa kentut busuk tersayang.Buka puasa kat padang.Akhirnyaaa.dapat jugak la berbuka puasa kat padang kan?
Family?Memang takde mse la kan?Sempat bersahur sahaja.
Raye pertama sangat sibuk dengan sanak saudara yg datang.Terkilan la.
Gambar ditangkap semua dalam keadaan tidak senonoh.
Semua haru biru.Semua tidak dapat diupload masuk dalam belog.TERKILAN!
Raya kedua balik TERENGGANU but its sucks.
Malas nak cerita,buat sakit hati.And this is last i go back to TERENGGANU.
Sorry Aboh,for the rude attitude.Its not my fault la.
And now.KUANTAN.
Sedih sebab esok pagi dah bertolak ke KL,memang cuti kali ni memang tak best sangat.
Sebab tak sempat nak jumpa sape2,lepak kat KUANTAN.
Goodbye KUANTAN,say HELLO to kl.
Nak nages.
OFF~

RAYA

Asalamualaikum

Yeahhh.mood raye.sabtu balik!yahoo.Kamonn la ika.Orang lain dah balik.
Kau baru nak kecoh.OK fine!!
Nak raya ngan kau boleh tak?
Bahahaha.Klau lah aku mampu berkata kata.
Selama ni?kau bukan berkata ke?Aku hanya mampu berbicara.
Dushhhh!MEREPEK a.k.a nounsense.

Untuk kengkawan :

Selamat hari Raya.Maaf zahir batin.Halalkan segalanya.
Ampun maaf dipinta kalau ada terkasar bahasa.Mana mana tak kena.
If aku kasar kasar tu means aku sayang you all.SERIOUSLY!
Aku akan bergaduh,bertengkar,cakap lepas bila aku dah selesa ngan die.
Means perasaan terasa hati ngan aku ni adalah perasaan elok.
Well done,Good job!AHAHA.
Kau segalanya lah kawan.
Sekali berkawan selamanya lam hati aku.
Sekali bertaik dengan aku selamanya bertaik ngan kau.
Itulah aku.Bukan sempurna.
This message is for all those know me especially
SK.TERUNTUM CREW
SMK.TANJUNG LUMPUR CREW
SMK.SUNGAI SOI CREW
SMT SULTAN AHMAD SHAH
SMT PELINDUNG
UNIKL MIIT

p/s:kalau ade sebarang kemusykilan.bolehlah terus bertanya kepada saya.BAHAHA

CRAZY

Assalamualaikum

I try very hard not to think of you but the
sound of not thinking about you is keeps getting
louder and louder and finally it fills my whole mind.
Thats what i wanna to say to YOU.
BYE.


thanks for make me crazy.smile like crazy.
laugh no reason.
stalker like LOSER.
YAP.im really crazy



someone told me,don't write in english if so broken.
but i wanna say.i am malay,not MAT SALLEH.
normal la beb bahasa hancur hancur.ahaha.



BOSAN BOSAN RINDU RINDU


Assalamualaikum

Tension.Kadang kadang tak tahu hidup ni.Bosan.Bosan.
Rindu kuantan.Rindu lepak sampai pagi.Rindu jln2 cr makan.
Rindu geng geng.Rindu lepak petang makan keropok ngan abc.
Rindu kebebasan.Rindu bila aku kat kuantan.RINDU RINDU.
Rindu kau la aku takleh terime.bahaha!

Oh.kesah 2 hari horror kat umah aku.Misteri wooo.Kasut kene balik dr tingkat 4 sampai kawasan umah sebelah.Gile horror.
Pintu kene kopak.Lagi horror.Entahlah.Bahaya bahaya.Hope semua ok.
Makin dipikir makin takut.Tak pikir lagi bahaya.
Aku taknak mati kat sini.Biarlah mati beriman sikit.kehkehkeh!

Lahai.Isnin.panjangkan sikit masa.Paling aku rindu hari isnin.
Gelabah doe tengok kau.BAHAHA!
Aku tengok kau susah.Berdebar berdebar.
Dushhh..dushhh!!!Merepek jelah kau ni ni ika wei..huh!
Bulan bulan puasa ni cakap la pasal dakwah agama sikit.Janganlah dok cakap mende haram haram takde faedah ni.ngeee~

p/s:cool doe kau hari hari lam mimpi aku.AHAHAH!

Dear heart

Assalamualaikum

Orang lain mood beribadah,aku mood jiwang jiwang time gini.
Aku ni kenapa lah EGO sangat.Susah la macam ni.
Hati.Tolong lembut sikit.Please jangan ego sangat.
Kalau macam ni perangai aku,smpai bile la tak boleh bahagia.
Huh.Terlalu memikir dan selalu memikir.Kalau kau baca ni kan best.
Tapi kau tahu ke ni semua untuk kau?Tettttt~
Kalau aku tak EGO pun,aku still tak mampu.
Aku tak cakap,perangai pun tak cantik mana.
So?pakej takde.Right?But seriously aku tertekan.
Tertekan dengan diri aku hari hari.Apa yang mampu.Belog ini!Yes.BLOG!
Luahan segala isi hati aku.Yang tak pernah sesape tahu.
Aku bukan perahsia tapi aku tak suke cerite pasal diri aku kat org.
Aku bukan pendengar yang baik tapi aku suka dengar cerita org but bukan merepek2 la.
I miss my old friends.Even tak baik but dorang semua sekepala.Paham aku.
Kadang kadang kat sini,orang tak berapa kenal aku macam mane.
Ape aku suke,ape aku tak suke.Apa aku bergurau,apa aku serius.
Aku rindu dulu dulu.Rindu kawan kawan yang ghaib dari aku.
Teringat plak masa bulan bulan ramadhan camni.
Munawar a.k.a wawa.Sumpah aku tak tahu die menghilang ke mane.
Teringat plak die pernah nyanyi lagu BITTERSWEET kat aku.
Bercakap lam phone dr mlm smpai ke sahur.
Teringat semua org yang selalu nak contact ngan aku.Caring kat aku.
Ya,teringat kata kata mmber2 aku.Allah bayar cash what are you doing.Yap.
Aku rase semua betul.Aku tak pernah nak hargai apa yang ada depan mata.
Tak pernah nak mengalah.Tak pernah nak rasa bersalah.
Tak pernah jaga hati orang.Ya aku tahu aku teruk.
Kwan kawan aku selalu nasihat aku.Suruh aku berubah.
Ego aku tinggi mengalahkan lelaki.
Ego ni kadang kadang memakan diri aku.
Sekarang.Aku dah merasai.Jiwa aku kadang kadang tak tenteram gak.
Aku selalu nak rasa macam bagus even aku tahu tak bagus mane.
Aku selalu nak menjadi yang terbaik.Hati.Please lembut sikit.
Mr.cool sumpah aku suke giler kau even aku tahu kau tak suke aku.
(Statement berani mati)BAHAHA.
NI BELOG aku,ade aku kesah ke what people thinking.
okay.luahan hati yang terlerai.

p/s: aku selalu mengharap kebahagian akan datang.

Sempena bulan mulia :)

Assalamulaikum


Since this few day.I was having emotional problems that are too disturbing.
Exactly six
days of fasting, is still not too late for me to say SELAMAT BERPUASA for those yang berpuasa.Muslim and muslimat.Finally!I'm done to wish it.Ngeee~~


BULAN RAMADHAN

*Makan dan Minun
*Bazar Ramadhan
*Terawih but i not go yet coz assignment yang bertimbun ( alasan )
*Kurma
*Wake up early morning to SAHUR.huh.
*Shopping Raya
*Opor daging,pajeri nenas but tak mkn lagi coz ade kat KL. ( Kaitan ke? )


Mana amal amalan bulan puasa nye?FAIL!!!

Note:Please la jangan maki maki perniaga.If mahal,masak.Then,jangan nak suh perniaga wat amal.Kau buat ke?Dorang nak tanggung family gak.So conclusion is,takyah makan kalau mahal.Okay?

the red jumpsuit apparatus

Assalamualaikum


The clock at the table
Seems to enable me
To see the time that I have spend alone
Selfish is easy it's also completely free
But it's nothing if no one is there to share
All the good times all the bad times
Let me know
If I dive too deep
You'll pull me out
If I try to speak you'll hear me out
If I get to weak you'll hold me close
And tell me I'm fine
You know the worst lines come at the best times
And I know that I can be so difficult
But that's why I love you
There's nothing that I could do
Without you I am only miserable
All the good times all the bad times
Let me know
If I dive to deep
You'll pull me out
If I try to speak you'll hear me out
If I get to weak you'll hold me close
And tell me I'm fine
If I dive to deep
You'll pull me out
If I try to speak you'll hear me out
If I get to weak you'll hold me close
And tell me I'm fine
Tell me I'm fine
I'm your strength
We achieve
I know that your the sun that's looking down
With all my heart I believe
If I dive to deep
You'll pull me out
If I try to speak you'll hear me out
If I get to weak you'll hold me close
And tell me I'm fine
If I dive to deep
You'll pull me out
If I try to speak you'll hear me out
If I get to weak you'll hold me close
And tell me I'm fine

p/s:If i could...This song is for you!

iTS JUST HAPPEN


Assalamualaikum

Oh geletar kaki kaki luntut ni.Demn!Kau LOSER la Chubby.
I hate this feeling.Please don't do this again KAWAN!
I do not why i am like that.trying to be strong is a bad idea.
Difficult flowing tears could be issued earlier
what a loser I am in this
.
Dislike!
Ego that prevents everything finally pays off.
Demn when my tears out coz of you.
Sumpah tak pernah aku rasa macam ni even masa zaman dulu dulu
Yes.you are able change me
But i know who am i.
I'm just only can hide away for myself and i happy with it.
Its hurt but it can give me a smile,laugh and live
Thanks you for make me in LOVE.



pain

Assalamualaikum


I miss you so badly la.
My pains.
Everytime im stalker you.i feel hurt.
But if i don't stalkers you.I will miss you.
Its pain too :(





I hope everythings in my life

YOUTH ROCKS!

Assalamualaikum

Yeahh.penat.Youth Rocks is cool!
2 Days i have being there.Lots of fun.Friends.
Guy FOREVER ALONE a.k.a KUMBANG DURJANA.
Thanks for make a day fun.
Hari sabtu i join main layang layang wooo with HUDA.
Long time no see.Huh!
Thanks for invited.
Lastly.hope i will see you guys next time :)




gamba macho dari saya yang cool :)
wink!


Terkilan takde gamba ngan youth rocks members


BERNAFSU

Assalamualaikum.

Sejauh mane aku lari pun even aku memang tak larat nak lari.Ye.tau.sedar.Aku gemuk.Memang tak larat la.Tapi why?why?
Dah bosan.Nak elak pun tak guna.Nak tipu diri sendiri pun bodoh.
Nampak cam cool je aku seminggu ni.Padahal sebak hati sape tahu.
Yes.i know why this happen to me.
BALASAN.Ye..Dulu aku memang tak pernah nak fikir hati perasaan orang
Aku anggap semua nye sekadar main main.Aku tak sedar sakitnye.Sekarang aku rase.
Aku pun tak tahu die mane skrg.Kalau boleh aku nak mintak maaf.
Pas mintak maaf mesti aku bahagia balik.Cewahhh kau ika!
Bapak rindunye kat kau.miss miss so badly la sayang.SAYANG?ahaha.
Takpe.tak sampai sebulan lagi nak jumpa.Ye nampak sgt aku perasan cam kau nak jumpa aku.Letih la hari hari jadi stalkers kau.Sedih pun ade.
Tadi siap ade perempuan cun lagi wall kau.Memang hot la kau.
Aku ingat aku je koya kau sebab kau bukan handsome pun.COOL je.


Mood:Nafsu buaya yang berleluasa.Nafsu membeli.menghabeskan duit tak tentu pasal.

Situasi.

Assalamualaikum.

Normally asal sedih je aku update.Kali ni mood aku okay.
Saje masuk sini.Nak update a.k.a syok sendiri.
Baru pas meronggeng bersama Farah,abang aku ngan adik aku.

25.7 baru start kelas.Gile boring.Nak bunuh diri rase.Lame.Rindu semua.
Mia,ika,etty dak kelas.Mr.cool.Mr.hot.Miss so lame.Anak dato.Anak Tan seri.
Ape aku merepek ni?
Maaf gaya penulisan saya mmg kekampungan.
Ni ha nak cerita.Sejak dua mejak ni asal macam orang sekeliling aku nak kerek berbagai smpaikan nak malukan diri sendiri.Contoh.

Situasi 1

Aku:Cantik la baju kau ni.Bestlahhhhh..*dengan nada selok tahap gaban*
Bedah:Memang la cantik sebab baju ni baju mahal.Semua baju aku cantik.*nada serius*
Aku:Gullppppp *hanya mampu telan air liur mengagumi kehebatan beliau*

Situasi 2

Aku:Wei nor,mahal gile kau beli jam.6 ratus shialll..
Nor:Takde la.Biase je.
Bedah:Aku pun boleh beli.biase aku beli kat klcc and mid valley.Memang tak biase la beli kat kuantaness ni.Tmpat tu mmg selalu aku shopping.
Aku ngan Nor:Gulppppp *telan air liur*

Situasi 3

Aku:Bestnye kawin.Nak kawin lah.Kawin simple2 dah janji best.*dgn nada gedikss time datang angin gatal*
Bedah:Kalau aku tak main lah simple simple.Paling kurang lembu 2 ekor aku sembelih.
Aku:Aku tumpang bersanding kat kau nye pelamin jelah *mata pndg atas,tangan ke dada*

Situasi 4

Aku:Kawan aku nak kawin ngan orang kaya siot.Gile beruntung.Ishhh geramnye.
Bedah:Bakal lelaki aku ade kereta harrier 40 biji.Kontraktor.
Aku:Untunglah kau.Sebab kontraktor klcc takde kereta 40 biji cam bakal suami kau.

Arghhhh..Tension aku dunia sekarang.Yelah mybe semua bdn beruntung.
Aku?Badan Gemuk jelah.AHAHA.

pesanan kepala luntut:Please do not talk somethings that shame yourself.Ye saya tahu inggeris saya macam haram but i try to write it even false.AHAHA.

Words Can't Explain

Assalamualaikum..

Have you cherish the true LOVE?
Did you know what inside of my HEART?
How GREAT your LOVE give me a million SAD.
Teach me sense of LONGING and ANGUISH.
Makes me TRANSFIXED.

I am SPEECHLESS.
Vibrating feeling in my heart a MILLION.
But it difficult to express it.
SARANGHE

My breath stopped at the SIGHT of you.
Feel my heart BEAT BOUNDARY
Could my heart?
I LOVE YOU.

I will keep a sweet memories TOGETHER.
That never forgotten.
To be most BEAUTIFUL.
In whole LIFE.
FOREVER



I hope you will miss me :)

hurt

Assalamualaikum

Letih la hidup kebelakangan ni.Seriously i do not how to talk.Do not how to express.
And most important i do not have anybody to talk with.
Kenapa jiwa,hati selalu tak tenteram?Susah nak cakap.
Selalu berharap apa yang aku lalui hari ni adalah mimpi.
Ye.Semuanye realiti.I know it.Im just hope a things that can't happen.
Bosan dengan hidup.Letih dengan diri sendiri.
Tak tahu apa yang aku nak lam hidup supaya tenteram.
Yes im so crazy right now.Bawak moto pun tak sedar.
Tiba tiba dah sampai rumah
Fikiran melayang.I really really need someone to talk.
Sometimes i think "better if i died than live"
Please.Please.I always hope someone to understand how i feel.
share everything.Really i mean it.I really really need someone to talk.
To continue my life...

I hope no days for tommorow

hard

Assalamualaikum

Everyday is a new story.
About life.Being good,laugh and sad.
Have many friends.Good story.Gosips.
Laughter that never goes out.
I am worry if no laugh,no story for tommorow.
Time that passes away.Make me think whether i was being a good person.
I am always grateful to be me even i do not how others side feel about me.
I don't care about others feelings as long as i am happy with it
How selfish i am.If i could,i want to be this time.
Forget about feeling,sadness.I really don't want to think it.
My heart always wondered why why and why?
Many question are not answered or i just create a question that do not have answer.
Its hard time for me.Everyday i just think of it.
I really think even i try not to thinking.
Its goes that come.I am confused by the situation that has not been exhausted.
He and him.You and you.Both if you.
I know i am just perasan even everyone was noticed it.
I do not want to talk about it.Its make me in hard time
Bye.

Insan

Assalamualaikum

Hidup bukan satu dapat diramal.
Hidup kadang kala susah nak cerita.
Ye.susah.Aku pun susah nak cakap.
Maaf kalau selame ni menyusahkan.
Gembira sebenarnye bukan keindahan
Kesedihan kunci kebahagian.
Sesuatu yang pelik.Bertukar Arah.
Masa yang berlalu,mencemaskan.
Senyap bukan bererti suka.
Penyesalan yang tiada kesudahan.
Kecerian diri pengubat hati
Memahami dan difahami adat hidup
Hati yang sukar dijaga
Maaf andai melukakan.
Jangan tuduh jika tidak mengenali
Salah paham yang tiada kesudahan
Niat ingin menggembirakan
Kasih sayang yang tiada kesudahan
Memendam yang teramat.
Biar terluka jangan diluka
Halangan yang tiada kesudahan
Perubahan diri yang berbeza
Persekitaran mendidik jiwa
Aku ingin terbang
Bersama malam yang terang
Membawa segala gala yang indah
Tinggalkan duka tersemat
Harapan yang segunung tinggi


Saya terluka.Maaf.

DOWN

Assalamualaikum.

Oh.Gila lame lame cuti macam ni.2 bulan kut.Dah lame tak update.
Best kalau cuti lame lame ni tapi ho r..
Huh.I miss you la Mr.cool.Gile stalkers yang hebat aku ni.
Hari hari kut stalkers kau.AHAHA.kesian.
BTW,someone told me.make me down.
Thanks to YOU JANTAN.
Seriously tak pernah rasa down tahap gaban camni.
But sebab kau JANTAN perasan aku down.
Jangan nak cakap kat orang,cermin diri lu.
So Cekkk Ponggggg..Bak kata Sabrina Halid my gf brothers.
Dah sangat bosan sekarang.Setelah hampir sebulan di KUANTAN a.k.a Kampung.
Kebosanan tahap gaban mulai terase.Ecece.
Sebenarnye bosan rindu kau je.Kalau tak.Malas aku nak awal awal bukak sem.
I am LOSER because of you.
I mean IT.ahaha.
Starting from now,malas nak selok koya koya orang ni because i now im not perfect.
Tak layak nak rindu orang.Oh,teringat JANTAN yang meng"DOWN" kan aku tu.


Miss my DIM crew And MR.COOL.Sarenghe.Jangan samapi aku mention name die.AHAHA.

Lose

Assalamualaikum..

Its already 2.06 AM means dah pagi.Yeahhh.I can't sleep now.Tadi chat ngan kawan sekelas.Tibe cerita pasal My Gf is Guminho.Korean movie.Terdengar lah lagu sedih.Sumpah i miss you a lot.Kalau cuti sem ni macam mane eh?
Since macam dah nak abes final...Sedih wei.Nak nages.Tak tahan aku nak simpan sorang sorang.Tensionnn!I know its look i am very dumb of this action.

Seriously i want you.I lose my ego only just for you!Arghhh.how dumb i am.:)


ape itu FINAL?


Assalamualaikum..

2 days more left to final.And wall kat fb aku dah berlambak lambak lalu.

"Final nak dekat.takot la.."

"Lagi 3 hari final,doakan aku ye.."

"Final nak dekat,aku duk ber'online"



Dan sebagainya dok lalu kat wall aku.Dah tahu nak final,study la weyh.Macam aku sekarang ni.Duk study.Dushhhhhhh!Oke aku pon same cam korang.So perlu ke nak publisiti cakap kau exam?Motif?Aku pon same cam korang.So what?Nak bergaduh.Tibe tibe ter "over"..Tapi ni ha aku pelik.Ape tu final?Kenape tak tulis exam.Means korang cakap.

"Akhirnya nak dekat,takot la.."

"Lagi 3 hari lagi akhirnya,doakan aku ye.."

"Akhirnye nak dekat aku duk online"

Apa ke bangang awok awok ni?Ohh.Aku pun same.Dah adat la sebut final tapi pelik.Aku pun sebut.Dah dah.Cakap sal final sumpah aku tak study lagi.
Asal study mengantuk,asal mengantuk time study.What the fish ha?
Oke ape pun yang mane dah lps final,SELAMAT BERCUTI.
Untuk belum abes final cam aku,SELAMAT BERMAIN!

Byeeee...

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images