Oh Kuantan!

Assalamualaikum...


Sangat sedih rasanya tatkala memikirkan hari esok..Ceewahhh kau ika.Esok hari ape aku nak sedih sangat?Sebenarnya esok aku bakal ke overseas kat korea.Goodluck to me.(Muke terkembang kmbang bangga).Dushhhhhh!Sedarlah dari mimpi wahai cik ika.Korea?Arghhhh..ok.Aku tipu je.Esok aku bakal meninggalkan rumah aku yang cantik dek bersepah.Yang paling aku rindu bilik aku.Walaupun kau bersepah bilik sebab penghuni bilik mu yang pemalas,ketahuilah betapa berat aku nak meninggalkan mu setelah 7 tahun kita bersama.(sambil menagis teresak esak memandang keindahan bilik yang tak nampak rupa bilik).Serius aku rindu kat bantal bantal aku yang ditinggal.Hanya dua aku mampu bawa bersama aku.Yang lain,tinggallah kau.Aku akan merindui malam malam ku bersama mu.Esok aku nak gi klang dah.Awal kan?tapi atas sebab sebab tertentu terpaksa berlepas awal.Kalau ikutkan ni bukan first time aku duk asrama.Tapi ni first time aku bakal tinggal kat asrama?aikk?Tak sama?
Yeee...Memang tak sama.Dulu kat teknik rompin aku duk 8 bulan je kut.Tu pun berontak nak balik rumah.Akhirnya bila dapat pindah Kuantan,selok rabok muka nak duk Kuantan.Aku bukan apa aku ni sayang Kuantan.Bagus kan aku?Cekal dan tabah.(ada kaitan ke?)
First sekali aku fikir,macam mana la hidup aku kat unikl tu nanti?Mana tahu tak serasi ngan jiwa.Yela aku sayangkan Kuantan!


*********************************************************************************

Untuk kawan aku Mira and Safura yang sedang berorientasi di Uitm jengka dan Uitm Melaka..
GOODLUCK DEAR!

For farah,bukan salah kami.Rezeki kami mungkin disini(dengan nada perli)ahaha..
SORRY DEAR,GOODLUCK TOO!






Toilet Vs Discount

Assalamualaikum....



Be there
beauty

Destroy
your immortal

I have memories of a natural
Love that cheated
Behavioral sin
Fantasy
Deceive you


Alahai rindu belog kesayangan aku nie.(koya lovely kan?)..Padahal hari hari aku jenguk,nak tengok ada tak follower baru.Memang koya femes.Ahaha.Al
hamdullilah,ada la kan?walaupun belog aku yang ngoii nie tak diupdate.Pemalasnye lah aku ni.


Ni ada satu story nak story kat korang.Yee,aku tahu memang korang taknak tahu tapi kalau dah dasar syok sorang memang..Aku lah
juara!
Kisah adik aku yang kadang kadang aku fikir memang la bodoh..
Kau bayangkanlah umur dah 15taun tapi perangai?5taun kalah..(aku?mmg matang kan?)
Haritu aku pergi tandas ngan dia.Boleh dia cakap kat makcik tandas tu..

"Masuk 2 orang takde diskaun ke?"

Tepuk dahi aku dengar soalan dia.Bayangkan sorang 30 sen.Dua orang 60 se
n.Suh diskaun lagi?
Aku nak gelak pun ada.Dunia dunia.Tandas pun boleh mintak diskaun.Kalau aku jadi makcik tu.Nak je aku jawab.

"Kencing separuh jela adik,sebab makcik bagi diskaun"

Ni kalau aku jadi makcik jamban tu.Tapi memang tak leh nla.Akhirnya makcik tu bagi masuk dengan harga 50 sen.Diskaun 10 sen.Bagus tak kami?





Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images