you are my loved

You that i called love
Give me a sense of
inspired me to be happy
until i feel so beautiful
Love yourself
Have you
Until the end of last with you


Berpuisi kau harini cik ika.Bukan puisi okey,tu lagu.Aku suka bait bait ayat tu.Ntah la,tujukan untuk diri aku.Yang bercinta dengan diri sendiri.Ahaha.Berangan la kau sampai tua nak dapat dia.Ishhh..Serius kau cinta terakhir aku!*jiwang kan aku?*bahaha..pedulikan semua nie.Nie ayat aku mengarut,nak merapu.Patot aku tukar,ni bukan blog tapi ini merapu.kan?kan?

Sorry if i am not perfect
when happy began to start

if confidence came to feel
coated with a lofe and honestly
silent,quiet..I love you!




psstttt..silent does mean i forget you.Its not easy :)

sweet 18teen sayang!

Assalamualaikum..




I Love u sayang..Nurul Adrina,but aku call dia enul.Tak ingat la macam mana dapat nama gelaran tu.Ada panggil erin,rina la.Apalah...Aku still panggil die enul.Dia nie sngat la best.Kalau nak cita sal dia sumpah takkan habis.Dia nie takde la perangai gila2.Tapi kalau nak cakap gajah rimau kat dia pun,dia okey.Ahh..aku banyak kali gak mulut laser ngan dia.Tapi aku laser ngan dia sebab aku sayang die.AHAHA..aku kenal dia kat teknik rompin.Sama dorm ngan aku SF09..Dia ni serius memang best.Budak rawang yang koya nak jadi budak kl.AHAHA.now she at kuantan,UMP.Aku tak tahu la macam mana ump boleh amek dia.Result aku lagi ok kut,thats why until now,i still at home.Ahaha.Dia nie sangat power sebab mampu tido sepanjang hari.Memang korang terkejut la.Today is her birthday.So aku just nak bagitau,Dia adalah antara orang yang pernah jadi kawan aku and until now,walaupun nak dekat setahun tak jumpa,contact pun kat facebook je.Aku nak die tahu,die still lam ingatan aku.Kenangan semua lam memory.Oh enul.miss you a lot..bila boleh lagi nak tido ngan kau.cium bau busuk kau tu.bahahaah..
anyways..HAPPY BIRTHDAY MY GIRL,SWEET 18TEEN..



Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images