Bpm(2010)



I am a sun but cannot hot you

I am a rainbow but did not give a colour in your life
I am a moon but do not illuminate your night

I am the star are lost in the darkness


********************************************************************************
SALAM

Asal kau badmood nie?ahaha..takde la..saje je ayat tu.Macam sesuai ngn jiwa aku sekarang.Oh hidup,kenapa macam ini?Oh lupa nak cakap,memandangkan aku dah update blog ni.Baik jelah aku cakap terus.Pasal Blog Baru Pilihan tu,aku kategori 6.And aku berada di tempat yang ke-213 dari 383 orang yang turut serta.Pada sapa nak amik no aku sebagai no ekor tu.Pergi la ke sport toto.comfirm tak dapat.ahaha.Ishhhh..dosa kau ika,ada ke patut ajak orang?Serius tak caya plak lulus.Maksud aku menepati kreteria.ahaha..So,tak perlu ulas panjang pasal ini,memandangkan hampir 382 orang yang serta sudah pun cakap hal ini kan.Klik sini kalau nak tahu!

bye..selamat sejahtera semua!


*entri suram yang takde kesudahan*




Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images