kelab "no-virgin"


assalamualaikum..(jurus aku harini)
tengah2 rajin nak tulis somethings nie.
rasa nak tulis kat blog je.
biar la..aku punye blog.ikut aku la kan?
*kasar nampak?*
dah..dah..entri aku nie sekdar ingin meluahkan pandangan.
tengah tengah tunggu filem ngangkung start.ada la movie coming soon.
dalam banyak banyak movie tuh.aku tertarik dengan satu movie nie.
pelakon dia Raja Farah..ntah la..pelakon perempuan lawa2 gak.
aku tak berapa kenal la..
tajuk pun aku tak ingat..
yang aku pasti kisah dia macam lebih kurang entri aku nie la..
dunia zaman sekarang..alahai..masyaalah..
mintak aku dijahui la dengan mende2 camtu..
zaman sekarang walaupun orang lain tak heran.aku still heran..
kawan kawan aku selalu gak cakap aku nie kuno.kampung..
argghhhh..aku peduli apa..janji aku tak menyusahkan dorang.
ada pernah sorang kawan aku tuh..taknak sebut nama.tak baik aib kan orang.
tapi mulut dia..selalu jatuhkan agama.geram gak kadang2 tuh.bangga sangat tak de dara.
BODOH!!!
pernah dia cakap kat aku..

aku:weiii,,kau takyah la buat bende tu lagi.tak takut ke?maruah keluarga tak fikir?kalau kau ngandung.sapa susah?*lagak seorang ustazah*

dia:pandai buat,pandailah simpan.kau taknak try?kau nie kampung la.zaman dah berubah,moden.


aku:eee...kau nie.zaman dah berubah.islam tetap islam.ada pegangan.

dia:eleh..kau tu dengki kat aku..sbb aku hot.ramai nak main ngan aku.kau tu tak laku.gemok.hodoh!

aku:ok..fine..


tulah antara babak2 perbualan ngan dia.lama dah la..sekarang nie dengar cite dia sambung study.tak tahu lah tu.aku senyap bukan maksud aku kalah dan mengiakan.aku malas nak lawan sebab aku rasa bodoh aku kalau cakap ngan dia.
korang tengok fikiran dia.sampai macam tu sekali fikir kat aku.aku sedarlah aku sape.tapi kalau stakat kau lawa nak bangga rmai nak tidur ngan kau.kau boleh pegi mati.
biar gemuk hodoh taklaku.janji boleh jaga diri lagi.
insyaallah sampai bila bila..amin..aminn..





pesanan kaki luntut:seburuk2 wanita adalah wanita yang tidak tahu menjaga maruah diri dan keluarga..so gadis2 kat luar sana kalau rasa korang boleh hot dengan gadai body korang,jangan nak bangga,nak hina2 islam.kuno la.ape la.

pssssttt...entri ini takde kaitan ngn sesiapa.plsss jangan terasa!

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images