teenagers remaja


cis.entri.nak mengata remaja la tuh!macam tak tau..benci tau!(versi pondan bersantai).
ok.takpe.aku boleh je mengata remaja.memandangkan aku dah tua.(sambil mencongak2 kire umo).kadang2 nak tulis tak kene.tak tulis tak kene.dah yang kau sengih2 mengata tu pasal ape?aku tau takde orang bace blog aku.ni blog aku.aku la nak baca.tak pun nanti aku simpan untuk anak2 aku baca.agak2 masa tu orang guna blog lagi ke?ntah2 mkin cnggih.*dah start dah ika mengarut tu....*kuang..kuang..!

"kebaikan menjadi remaja adalah sebab saya remaja.kadang kala remaja membuat saya menjadi remaja.itulah kebaikan remaja.justeru itu wajarlah banyak kebaikan menjadi remaja"

tula kalau kau nak tahu antara karangan spm bab ringkasan tu.aku bagi penutup dia.ok.itu aku tipu.kang ade plak mat2 lurus or minah2 luruh spm taun nie terbaca blog nie ikot plak aku cakap.alamaknye..ke korea la kau taun depan.ok.itu satu lg aku menipu!
mesti ada yang dok baca kata lam hati 'cis,spe la nak bace blog kau yg mngarut?dah la xsedap.PERASAN!'ok.aku tau.mmg la tak sedap sbb aku tak saji kau makan.kau ape tau?mane tau kot2 malam tu depa mimpi url blog aku?its not imposible la.*merapu meraban tahap gaban*


berbalik pada cerita remaja nie.remaja nie terbahagi kepada beberapa jenis.remaja dalaman.remaja luaran.remaja pelbagai alam.ok.dushhhhhhhh!aku merepek lagi.memang boring bace entri aku nie kan?tak pe,aku paham.straight to the point.no bengkok2.
ni ha aku nak cite.pasal satu jenis remaja yang femes tahap aku britney spears kat tempat aku nie.ye!memang aku nak kutok remaja.sorry..
biar la aku nie remaja(remaja ke aku?)..

tengah aku jejalan kat jalanan.aik?aku jumpalah remaja2 nie.kalau kau keluar pun mesti set2 remaja yang keluar kan?kalau kat tempat aku nie macam2 mereka gelar puak2 masing smpaikan aku pun naik pening.antaranya yang aku ckp femes tu ialah*ayat skema* set2 basteng.aku pun tak tau kenapa.tapi asal je nampak mereka2 nie keluar berkumpulan dengan dress up kalah kumpulan hujan.perghhh!!
tak bleh cari makan kau kumpulan hujan.ahaha.dengan gitarnye ntah aku tak tau mereka2 nie rembat kat mane.(kalau pernyanyi jalanan aku faham,nie dok bawak je atas belakang) ngan kasut hitam tali kasut merah.style ok.kaki cerut.kemeja polo kaler itam limited edition.siap ade tulis 'just for rempit'.ok.skali lgi aku tipu.xde mknenye!

yang ade tu lagi best.kasut ala2 patung mcd pakai tu.ape ntah.aku tak tau!pastu pakai plak ngan baju biasa+kod*ejaan salah,sebutan beto* orang nak g pejabat.ntah2 yang bapak dorang.sebab besar semacam je.alahai ape kejadah remaja nak jadi bapak?salah sapa?adakah ibu bapa?dah..dah..ika.orang dah menyampah tuh.nie bukan pasal aku nak kutok tapi mereka2 mulut busuk nie(mulut aku wangi.cube test) yang dok gelar lagu tuh.aku tak tau pn(muke sangat la blurrr xbersalah)ciss..konon!*serius taknak kutok,just cite je*


nota mulut wangiku:nie bukan entry mengutok erk.aku tak kutok.just share ape yang aku rasa*ciss.kau ika!!*


pesanan penaja mangkuk jamban:sebenarnye aku pun set2 basteng dulu.ahaha.eyh2.xde mknenye.semua itu dusta sandiwara mainan dunia.aku cuma insan teraniaya..cewahhh!ahaha.

*pshhhhttt...jangan terase kalau kau tergolong same.next time aku nak join k.shuhhhhh!senyap2 dah la!*



Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images