Blog Baru (2010) Pilihan

6:59 PM


pic di atas copy and paste di laman web berkenaan

salam.tengah jejalan kat blog orang lain.melihat suasana blog mereka yang meriah and tak lekang dek pengunjung yang datang macam kedai goreng pisang depan umah tu.aku ada terbaca satu artikel pasal Blog Baru (2010) Pilihan.Tujuan kategori diwujudkan bagi blog baru macam aku nie dikenali,bak kata omputih femes.Sapa taknak femes baiii..?Artikel itu telah menarik minat seorang janda gadis iaitu aku sendiri..heeeee~.opssss!Time to serious ika.Berbalik kepada entri tadi.Syarat nya sangat mudah iaitu mengorbankan seekor katak..ishhh..tipu je.bukan!senang sahaja.cuma menulis satu entri ringkas tapi menarik.sangat mudah tapi bukan bagi aku.sebab aku tak pandai.merapu boleh la.ada sapa boleh buka kategori blog merapu?hehe :)


Berbalik kepada syarat.Masa aku buat blog nie pada bulan januari.Dan memang langsung buta.Maksud aku bukan buta tak nampak.Maksud aku.tak tahu bagaimana ingin menggunakan blog.Memang agak formal ayat aku kan?Entri pertama sejara jujur telah dibuang memandangkan ada suara bisikan yang menyuruh aku buang.Mula aktif,yakni mula tahu serba sedikit apa itu blog dan bagaimana menggunakannya setelah dikaji dengan penuh kesabaran pada bulan august.Jadi entri pertama aku setelah aku mula tahu apa itu blog ialah ini.Memang bukan seorang penulis blog yang pandai berblogging la.Buat blog sekadar ingin ber IT..hihi.harap dengan adanyan blog ini saya mampu menambah kuasa.stoopppp!ok.end entri aku pada kali ini yang berkisah entri ringkas dan menarik,kau memang da bomb.pandai2 tambah.(ringkas ke?menarik ke?hiii~)sekian~


Maaf.entri ini tidak ringkas dan tidak menarik.Saya hanya insan biasa yang hanya pandai cari kutu lah!ngeeee~


dalam syarat tu dia taknak pun gamba.saja aku gedik nak capture.kire dapat extra credit la tuk aku.ahahaha!

*comfirm tak menepati syarat*

You Might Also Like

6 kentut busuk

Popular Posts

Like us on Facebook


Flickr Images